Dívka našla v domě tajný pokoj. Nemohla uvěřit tomu, co bylo uvnitř

Dívka našla ztracenou rtěnku v tajné místnosti, do které nikdy předtím nevkročila (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Dcera spolu s matkou poprvé otevřely tajný pokoj, na který náhodně narazily po odsunutí jedné z policových skříní. Našly tam ale něco, co je pořádně vyděsilo. Přineslo to totiž celou řadu otázek, na které neměly odpověď.

Matka a dcera poprvé otevřely tajnou místnost v jejich domě. Vše se jim dokonce podařilo zdokumentovat a video sdílely na sociálních sítích.

V příspěvku je možné vidět, jak pomalu odsunují skříň, která blokovala dveře do místnosti, a za ní se objevují úzké dřevěné dveře. Před tím, než dveře otevřely, vtipkovaly, že doufají, že tam nebude mrtvola. Nechápaly totiž, proč předchozí majitel domu zatarasil dveře poličkami. Úsměv jim ale z tváře velmi rychle zmizel.

Poté, co dveře otevřely, bylo možné spatřit úzkou místnost vyzdobenou květinovou tapetou s jednou poličkou na zdi. Poté dívka natočila podlahu v místnosti, na které ležela kupa slunečnicových semínek, to ale nebyla ta děsivá část. Nedaleko slunečnicových semínek totiž leželo ještě něco jiného.

„Mami! Je to můj balzám na rty?“ řekla dívka poté, co si všimla rtěnky ležící zhruba ve středu místnosti. „To mi ani neříkej,“ odpověděla na dotaz její máma se strachem v hlase. „To je můj balzám na rty! Ten, co jsem ztratila, “ pokračovala.

„Já jsem ti říkala, že ho nemůžu najít!“ řekla dívka nevěřícně.

„Neříkej to, neříkej to! Vůbec tohle neříkej,“ reagovala její vyděšená matka.

Fanoušci dívky při sledování videa nejspíše strachy ani nedutali. Řada z nich se domáhala vysvětlení. Jak se ale balzám do místnoti dostal, bylo nejisté. Nápadů bylo ale hned několik. Jedním z nejčastějších byl ten, že její pomádu na rty do místnosti odnesl duch nebo jiná děsivá bytost, která s nimi celou tu dobu v malé děsivé místnosti žila ukratá za skříňkou s poličkami.

Na samém konci videa ale dívka zmínila, že v místnosti vidí mrtvou myš. Několik sledujících tak napadlo, že by mohlo jít o smutný konec rtěnkového zloděje.

 

@witchofwellness Secret hidden room footage of the first time we open it, what we found shocked us  #ghost #fy #secret #paranormal #haunted #oldhouse ♬ original sound

 

Zdroj: TikTok/@witchofwellness

KAM DÁL: Muž tvrdí, že bermudský trojúhelník existuje. Má důkazy.

Klíčová slova: