Muž, kterému se podařilo zastavit čas. Stále žije v devadesátkách

Mladík se obklopil věcmi z devadesátých let. Dokonce devadesátkám přizpůsobil i svůj hudební vkus
  |   zajímavost

Jde to, Jack Walters zastavil čas a spokojeně si žije v 90. letech, do přítomnosti se přemístit nehodlá. Mladík se stal senzací internetu poté, co na sociálních sítích sdílel svůj originální způsob života. Získal si miliony fanoušků.

Teprve 23letý mladík Jack Walters nade vše miluje období 90. let, a to se vším všudy. Oblíbil si tehdejší módu, nábytek, auta a dokonce i techniku. Dotykový telefon nebo mp3 přehrávač byste u něj hledali marně.

Celý svůj život totiž postavil kolem iluze, že skutečně žije v devadesátých letech. Na první pohled se tedy může stát, že opravdu zastavil čas.

Postupně se mu podařilo vybavit tematicky celý svůj byt a dokonce i šatník, tím ale mladík neskončil. Dokonce si sehnal i dobové auto, počítač a po ulicích se prochází s walkmanem. Jeho hudební a filmový vkus se také zcela podřizuje době. Rád sleduje tehdejší seriály a s hudbou vyprodukovanou po roce 2000 byste u něj rozhodně neuspěli.

„Nikdy mě moc nebavilo nic moderního, prostě se mi to nelíbí. Nemám rád nevýrazné barvy, to pro mě není, já miluju všechno z devadesátek,“ svěřil se na svém profilu na sociální síti.

Tou nejdražší položkou na jeho retro nákupním seznamu byla údajně asi jeho televize, která byla vyrobena v 80. letech, stála ho bezmála 6 000 korun. Lidé si z něj prý utahují, někteří si dokonce myslí, že se zbláznil, to mu ale údajně vůbec nevadí. Jack si totiž život v devadesátkách užívá a do současnosti ho prý nikdo nedostane ani párem koní.

„Nejradši mám svůj radiobudík, přijde mi naprosto okouzlující,“ dodal mladík nadšeně.

 

@the_sad_rad_dad It’s more than home it’s my safe space. #90s #nostalgia #1997 #90saesthetic #memories #autism #cosy #LetsGetBackOnTrack #kitchen #decor #home ♬ The Swan by Saint-Saens (The Carnival of the Animals: Xiii. the Swan) (48Khz, 24Bit -23 Lufs) - Pablo Perez

 

 

KAM DÁL: Dívka spadla do závislosti na drogách. Ukázala, jak se změnila k nepoznání.

Klíčová slova: