Žena s největšími ústy na světě šokuje na sociálních sítích

Samantha Ramsdell se pyšní největšími ústy na světě, udělala z toho svou přednost
  |   zajímavost

Samantha Ramsdell je držitelkou světového rekordu za největší ústa. Na sociálních sítích ji sledují desetitisíce. Na instagramu a dalších platformách totiž předvádí, jak dokáže zdolat obrovské porce během několika minut.

Ramsdell je zapsána v Guinessově knize jako žena s největšími ústy na světě a dokázala tuto vlastnost patřičně využít. Na sociálních sítích má přes 100 tisíc sledujících, kteří se nemohou dočkat dalšího videa, ve kterých Samantha jí obrovské porce běžných jídel.

Na jejím profilu mimo jiné nechybí ani videa, jak se snaží během několika chvilek zdolat hamburger o velikosti její hlavy.

Jedním z posledních videí rekordmanky je video, ve kterém se s chutí pouští do celého bochníku chleba, který nakonec na posezení zdolat nedokázala, což bylo pro některé sledující, zdá se, velkým zklamáním.

„Zkus to ještě jednou, to zvládneš,“ povzbuzovala ji fanynka.

Na začátku videa ukazuje i menší variantu tohoto pečiva, kterou bez problémů snědla na jedno kousnutí. Pečivo o velikosti dlaně je zkrátka pro Samanthu jednohubkou. 

V dalším z mnoha videí na jejím instagramovém profilu se jí podařilo najít jeden z největších hamburgerů, který je běžně k dostání.

Někteří uživatelé instagramu rekordmance nevěřili, že jsou její ústa skutečná. Jeden ze sledujících se dokonce v prostoru pod videem zeptal, jestli nejde o nějaký typ photoshopu, ihned se k němu přidali daší.

Věrní fanoušci, kteří už Samanthu dobře znají, ale v komentářích náležitě ocenili její nový degustační úspěch.

„Ten hamburger byl větší než tvoje hlava. To bylo skvělé,“ napsal jeden z nich.

 

KAM DÁL: Žena prozradila tajemství mladistvého vzhledu. Vypadá na dvacet, ale je jí dvakrát tolik.

Klíčová slova: