Potřebujete pohlídat mazlíčka?

Cena za individuální hlídání zvířátka se pohybuje kolem 400 Kč za den
 

Odjíždíte o svátcích na hory? Nechcete nebo nemůžete svého mazlíčka umístit do hotelu? Pak je možné zvolit hlídání v domácím prostředí.

Jednou z agentur, která se zabývá hlídáním zvířátek i v domácím prostředí v okolí Prahy je i ta v Běchovicích. „Naše služby si může chovatel objednat v rozumném dojezdu od Prahy. Záleží, zda se jedná o venčení nebo o hlídání. U hlídání je vzdálenost od Prahy možná delší, u venčení pouze v blízkém okolí. Majitel zvířátka si doplatí cestu mimo PID 0. Pejsky hlídáme u majitelů doma například u Benešova – tři bíglové a labrador, ve Slivenci cheseapeak bay retrívra, dva ridgebaci u Berouna nebo tři kříženci u Kostelce nad Černými lesy. Venčení probíhá například v Hostivicích (německá doga a křížený jezevčík), v Řitce (cane corso), v Šestajovících (bígl), v Pitkovicích (kříženka labradora a pudla a stafordka), v Šestajovicích (dva retrívři),“ říká majitelka hlídací agentury pro mazlíky Ing. Lucie Janešová.

 Službu si rezervujte co nejdříve

Podle Janešové je ale potřeba v určitém období zarezervovat hlídání dostatečně dopředu. To platí hlavně kolem svátků a prázdnin. „V průběhu roku je možné zajistit hlídání nebo venčení na poslední chvíli, ve vytížených termínech to většinou v našich silách není,“ dodává Janešová.

Čtěte také: Hotel, nebo individuální hlídání? Co je lepší?

Seznamovací schůzky

Aby se mazlíčci cítili bez svého páníčka co nejlépe, chodí „chůvy“ vždy před samotným hlídáním na seznamovací schůzky. V některých případech se před samotným hlídáním jde pejsek párkrát venčit, nebo se hlídá zkušebně na část dne nebo den dva, aby si na chůvu Během hlídání jsou majitelé informMožnost krátkodobého hlídání vašich mazlíčků na víkend nebo v době dovolených.

 

Agentury v okolí zaměřené na individiuální hlídání

 

PETS PRO Průhonice

Zajišťuje kromě dlouhodobého hlídání i venčení psích mazlíčků. Mimo tyto služby firma nabízí zhotovení originálného polštářku s portrétem vašeho mazlíčka.

Nechci být sám Běchovice

Profesionální mazlichůvy se postarají nejen o vašeho psa či kočku, ale pohlídají například i křečka, papouška, leguána atp. Mimo to je možné si u agentury objednat i venčení pejsků.

Honey Rose Radonice

Agentura, která nabízí nejen krátkodobé hlídání všech plemen psů, ale i jejich stříhání a trimování.