Tihle chlupáči marně hledají nový domov. Najdou ho?

Charlie je kříženec labradora a staforda
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Společně pomáháme najít domov opuštěným nebo týraným psům i kočičkám. Na novou šanci však stále čeká mnoho mazlíčků, podívejte se s námi na některé z nich.

Někteří chlupáči neměli v životě štěstí a nedostali se k milujícím páníčkům. Naopak byli týrání, vyhozeni na ulici nebo ponecháni svému osudu. Podívejte se s námi na některé příběhy, dejme jim společně šanci nový domov nalézt.

Charlie živořil na zahradě bez jídla a pití

O sedmiletého křížence labradora a staforda nejevil majitel žádný zájem. Charlie byl odkázaný na jídlo, které mu čas od času donesli cizí lidé. Na naléhání sousedů se dostal do útulku, ze kterého zatím marně vyhlíží nového pána.

Charlie živořil sám na zahrádce
Zobrazit fotogalerii (4)

Přečtěte si celý jeho smutný příběh. Je to dobrák od kosti, všichni stále věří, že nový domov najde.

Charlie zatím zůstává v útulku Domov Fauny, pro další informace o něm volejte panu Stehlíkovi na telefonní číslo +420 724 133 399 nebo napište na e-mail hrachov@domovfauny.cz.

Čiko a Rondo čekají na nového pána roky

Čiko a Rondo jsou osmiletí ohaři, kteří hledají nový domov. Panička je nechala jejich osudu v černošických lesích. Mají energie na rozdávání, proto potřebují aktivního majitele, který se jim bude věnovat.

Přes všechnu energii, která z kluků sálá, poslechnou na základní povely. Podívejte se na více informací, třeba si psí bráchy zamilujete.

Osmiletí ohaři čekají na nového pána nebo paničku
Zobrazit fotogalerii (10)

Čiko s Rondem také zůstávají v útulku v Hrachově Domov Fauny. Pokud o ně máte zájem, kontaktujte pana Stehlíka na telefonním čísle +420 724 133 399 nebo napište na e-mail hrachov@domovfauny.cz.

Fenka Minnie je v útulku opuštěná, je pro ni naděje?

Psí kráska se do kralupského útulku Lesan dostala přímo od majitele, ten pro ni neměl dostatečně vyhovující podmínky. Narodila se v lednu loňského roku, má 47 centimetrů a 25 kilogramů. Ráda by bydlela u aktivních páníčků, kteří by byli schopni udělat si na ni dost času.

Minnie hledá novou rodinu
Zobrazit fotogalerii (4)

Minnie trpí nadváhou, dostatek pohybu by ale vše napravil. Bez problému zvládá povely: Chcete se o ní dozvědět více? 

Nalezené štěně i koťata zavázaná v krabici čekají na majitele v útulku

V Mladé Boleslavi se našla koťata zavázaná v krabici

Dvouměsíční fenka byla nalezená na náměstí v Mladé Boleslavi, na majitele čeká v útulku v Lysé nad Labem. Do stejného útulku byla převezená také tři koťata, která se našla zavázaná v krabici. Kdo se jich ujme?

Misty potřebuje trpělivost a lásku

Misty je kříženka narozená v lednu loňského roku. Do kralupského útulku ji přivezli policisté. Našli ji vysílenou a zmateně pobíhající na okraji Kralup, v Minicích, u hlavní silnice. Majitel se doposud neozval, a tak byla nyní uvolněná k adopci.

Fenka byla dlouhodobě zanedbávaná, přečtěte si více informací.

Chcete-li se na Misty podívat, nebo dokonce uvažujete rovnou o adopci, volejte 775 105 275.