Bezpečnostní dveře na klíč od Mand CZ

Vybere si opravdu každý
Zobrazit fotogalerii (2)
  |  Komerční sdělení

Ať už se chystáte zabezpečit byt nebo dům, máme pro vás radu – začněte ode dveří! Bezpečnostní dveře jsou tím, co odděluje vaši domácnost od vnějšího prostředí, tedy i od případného narušitele.

Proč si kupujete bezpečnostní dveře? Především proto, abyste ochránili svůj dům či byt před vloupáním! V nabídce Mand CZ najdete vysoce kvalitní bezpečnostní dveře druhé, třetí a čtvrté bezpečnostní třídy dle normy ČSN EN 1627:2012. Platí zde přitom přímá úměra – čím vyšší číslo označuje bezpečnostní třídu, tím vyšší stupeň zabezpečení dveře poskytují. Čtvrtá bezpečnostní třída je přitom vůbec nejvyšší třída, kterou jsou označovány vchodové dveře do běžných domácností.

Bezpečnostní dveře od Mand CZ mají vždy něco navíc!

Bezpečnostní dveře od Mand CZ jsou dveře takřka na klíč. Troufáme si tvrdit, že naše bezpečnostní dveře nejsou „jen“ tak obyčejné bezpečnostní dveře. Nabízíme dveře vynikající zvukovou a tepelnou izolací, dveře vhodné do nízkoenergetických domů či dokonce bezpečnostní dveře vchodové dvoukřídlé, které je možné použít i jako repliky dveří historických. Kromě funkčnosti a maximální kvality si u nás zkrátka potrpíme i na super vzhled. Dveře Bedex a Next z naší nabídky toto kritérium spolehlivě splňují!

Dveře s povrchovým laminátem či dveře obložené dřevěnými kazetami? Nic není problém!

Když je řeč o vzhledu, nelze opomenout ani dekory a povrchové úpravy dveří. Svým zákazníkům nabízíme bezpečnostní dveře s laminátovým povrchem, s povrchovou dýhou či dokonce dveře obložené efektními přírodními či mořenými dřevěnými kazetami, které jsou vsazeny do dřevěného rámu. Bezpečnostní dveře lze rovněž dodat s ocelovou deskou v barvě ze vzorníku RAL. Klidně si tak můžete užít dveře v elegantních i netradičních barvách – a co víc – klidně mohou být z každé strany jiné.

Bezpečnostní dveře od Mand CZ mohou být i bezfalcové

Skutečnou designovou lahůdkou jsou dveře Next SD 104, které díky svému jedinečnému bezfalcovému provedení působí velmi originálním dojmem. Dokonalého vzhledu ale není dosaženo na úkor kvality či stupně zabezpečení. Naopak. Dveře jsou certifikovány bezpečnostní třídou 3 a splňují i vysoké izolační nároky. 

A když slibujeme vybavit vaši domácnost bezpečnostními dveřmi na klíč, postaráme se i o kování. K bezpečnostním dveřím patří bezpečnostní kování. Je zcela zbytečné pořizovat si nedobytné dveře, když dáte zloději možnost dostat se do bytu tak, že rozbije kování. V naší nabídce najdete bezpečnostní kování tuzemských i zahraničních značek, které splní všechny vaše nároky na zabezpečení. 

Kliku si u nás vybere opravdu každý!

Kliky na dveře rozhodně nepodceňujeme. Protože víme, že se jedná o nedílnou součást dveří, která se velkou měrou podílí na výsledném dojmu, nabízíme bezpečnostní kování všeho druhu – klasické, moderní, štítové rozetové, s překrytkou vložky, s řetízkem, v provedení klika/klika i klika/madlo. 

Kdybyste chtěli stupeň zabezpečení své domácnosti ještě zvýšit, dovybavte své dveře přídavným zámkem. Přídavný zámek na dveře nebo vrata najde své uplatnění jak v bytech nebo domech, ale také v chatách a chalupách. Za příznivou cenu tak získáte další bezpečnostní prvek.

Když se rozhodnete vybrat si bezpečnostní dveře u Mand CZ, už nebudete muset nikam jinam. Postaráme se o vás od A do Z. Krom našeho e-shopu si můžete vybrané modely, katalogy a vzorníky prohlédnout i v našem showroomu, kde vám s výběrem rádi poradíme. Pomůžeme vám vybrat to pravé pro váš dům i byt.