Proč při prodeji nemovitosti oslovit realitní kancelář?

Co všechno za vás vyřídí realitní kancelář?
  |  Komerční sdělení

Někdo na realitní kancelář nedá dopustit, jiný se bez ní zase obejde. V článku vám představíme důvody, proč při prodeji domu nebo bytu spolupracovat s realitní kanceláří.

Všechny právní záležitosti vyřídí za vás

Úkonů kolem prodeje bytu nebo jiné nemovitosti je nespočet. Realitní kancelář za vás vyřídí veškerou dokumentaci, zajistí právní informace ohledně prodávané nemovitosti, pokud je nemovitost v exekuci nebo insolvenci, právní oddělení realitní kanceláře si s takovou situací poradí.

Nemusíte se starat o přípravu nemovitosti

Říká vám něco“homestaging“? Tento pojem zahrnuje celou přípravu domu či bytu k nafocení fotografií i na prohlídky pro zájemce. Díky službě “homestaging” se cena nemovitosti může zvýšit dokonce i o 10 procent. Proto je dobré svěřit prodej bytu nebo domu těm zkušenějším.

Realitní makléř se ujme prohlídek nemovitosti

Představte si situaci, kdy chodíte do práce, neustále vám zvoní telefon od zájemců na prohlídku nemovitosti a každý den musíte nemovitost někomu ukazovat a podávat nezbytné informace. Pokud se chcete vyhnout tomuto časovému presu, realitní kancelář je řešením a popravdě - prohlídky vedené pod týmem odborníků působí na zájemce mnohem profesionálněji.

Realitní kanceláře mají již dopředu potenciální kupce

V posledních letech je velký zájem o koupi nemovitosti, proto zájemci začali oslovovat realitní kanceláře. Pro ně je to samozřejmě velká výhoda, získanou nemovitost dokážou prodat během opravdu krátké doby.

Okamžitý výkup nemovitosti

Některé z realitních kanceláří svým klientům nabízí i okamžitý výkup nemovitosti nebo dokonce bezúročnou půjčku. Podmínky těchto služeb si klade každá realitní společnost sama, avšak pokud potřebujete rychle peníze - například na vyplacení exekuce, díky této možnosti je získáte rychle.

Klíčová slova: