Obdarujte toho, kdo vám daroval život. Den matek je výjimečnou příležitostí

Udělat radost květinou je jeden z nejjednodušších způsobů
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Umíte ocenit toho, kdo při vás stál od prvních krůčků života? Den matek je pro to jako stvořený. Někdy nejsou potřeba slova, aby jeden z vašich nejbližších pochopil, že si ho vážíte. Nechte tak květinu promluvit za vás…  

Den matek a mateřství se v různých termínech slaví po celém světě a ani u nás to není výjimka. Vždy druhá květnová neděle je vyhrazena právě pro naše maminky a byla by ostuda neprojevit alespoň drobnou pozorností vděčnost, úctu a lásku.

Patříte mezi ty, kteří tento termín mají v diáři zvýrazněné tučným písmem? Pokud ano, určitě hledáte vhodný a citlivý způsob, jak předat malý dárek, který překvapí a potěší zároveň. Jedna dobře zvolená pozornost totiž vydá za tisíce slov.

Zrod svátku matek

Každá žena zaslouží obdiv, obzvlášť pokud se jedná o matky. Mateřství je totiž pravděpodobně to nejtěžší povolání na světě a přitom ho většina z nás pokládá za samozřejmost.

Jak společnosti vštípit alespoň na jeden den projev úcty těm nejsilnějším ženám na světě? Podobnou otázku si v roce 1907 položili v Americe, kde se na počest aktivistky Ann Reeves Jarvis zrodila myšlenka samostatného Dnu matek.

V Československu na tradici projevu úcty k matkám a mateřství navázala Alice Masaryková. Dcera prezidenta T. G. Masaryka je dodnes pokládána za jednu z největších bojovnic za práva žen. Díky ní tak máme v českém kalendáři pevně zakotveno, že druhá květnová neděle patří našim maminkám. Umíme je však ocenit? 

Když není čas?

Je Den matek a vy jste od svých nejbližších členů rodiny vzdáleni na kilometry daleko nebo jednoduše nemáte čas, protože vám to pracovní povinnosti nedovolí?

Projevit lásku a úctu po telefonu prostě není ono. Osobnímu setkání se nic nevyrovná stejně jako úsměvu překvapené maminky, která si od vás právě přebírá krásný puget květin. Někdy však jednoduše není jiná možnost než zvolit alternativní řešení. Zároveň se není čeho obávat, protože se jeden způsob přímo vybízí. Jen si představte situaci. Jste na druhém konci republiky či dokonce v zahraničí a u dveří domu vaší maminky se i přesto objeví nádherná květina.

K tomuto dojemnému gestu vám může pomoci společnost, která svoje služby nabízí po celé republice, a to i o státním svátku či víkendu. Slyšeli jste už o LaFlora.cz?

Kamkoliv si přejete

Pocit příjemného překvapení se ničemu nevyrovná a společnost LaFlora už tak činí 20 let. Pokud hledáte nejlépe hodnocenou doručovací firmu květin přímo od zákazníků, tak už jste ji našli.

LaFlora doručuje květiny, kamkoli si přejete. Chcete krásný puget doručit do kavárny, hotelu či nemocnice? Není problém. Další výhodou je rychlost. Když proběhne objednávka v pracovní dny, může se vámi obdarovaná žena z překvapení těšit ještě tentýž den.

Doručování květin v tomto případě nezná hranice. V portfoliu služeb totiž existuje vítaná možnost dovézt květinu do druhého dne do zahraničí. Jednou z hlavních výhod služeb stojí hlavně na kvalitní partnerské síti dodavatelů, což zaručuje doručení produktu do všech obcí v ČR v té nejčerstvější podobě.

LaFlora však není jedinou společností, která uspokojí vaše květinové přání. Pokud hledáte čistě lokálního dodavatele, můžete své objednávky obrátit na kvetinynika.cz, která se zaměřuje výhradně na rozvoz v Ostravě a cityfleur.cz, jež rozváží po Praze.

Předat krásný dárek na Den matek nebylo nikdy lehčí. Rozvoz květin se tak přizpůsobuje moderní době, aniž by ztratil prvek překvapení, které jistě vykouzlí úsměv na rtech všem maminkách na druhou květnovou neděli. 

Klíčová slova: