Získejte v průběhu MS v hokeji peníze zdarma

Jak dopadnou čeští reprezentanti?
  |  Komerční sdělení

Hokejové Mistrovství světa na Slovensku je v plném proudu a čeští fanoušci věří po sedmi letech půstu konečně v hokejovou medaili. Nadšení fanoušků se snaží využít sázkové kanceláře, které lákají nové zákazníky na štědré bonusy. A právě tyto výrazně nadstandardní bonusy byste neměli minout, pokud se vám hodí několik tisíc zdarma!

Ano, skutečně je to už 7 let, kdy se čeští hokejisté naposledy radovali z bronzu v Helsinkách. Pokud nevěříte, podívejte se na přehled medailistů z hokejového MS.

Všude si odnesete minimálně pětistovku jen za vytvoření online účtu

V dnešní internetové době pochopitelně i sázkové kanceláře fungují online, takže si můžete kdykoli vsadit z mobilu nebo z počítače, podobně jako když hrajete nějakou počítačovou či mobilní online hru

Nejprve je třeba si založit online účet v sázkové kanceláři, což nezabere více než 2 minuty času. Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář s údaji, jako je jméno, adresa a e-mail, a následně tuto e-mailovou adresu potvrdit kliknutím na zaslaný mail. Pro bližší představu se můžete podívat na registrační formulář Tipsportu

Jakmile si v sázkové kanceláři vytvoříte online účet, je třeba tento účet fyzicky ověřit, aby bylo zřejmé, že sázejícímu je více než 18 let. Tuto povinnost zavedl český loterijní zákon v roce 2017 a spočívá v tom, že je třeba osobně s platným dokladem navštívit libovolnou pobočku vybrané sázkové kanceláře. 

Sázkové kanceláře jsou si vědomy, že návštěva pobočky zabere čas a může tedy někoho odradit. Nové zákazníky proto k ověření lákají bonusy v podobě peněz zdarma a toho lze skvěle využít. V průběhu Mistrovství světa v hokeji navíc všechny společnosti tyto bonusy navýšily, takže aktuálně si téměř všude odnesete minimálně 500 Kč

Nejštědřejší bonus nabízí Fortuna, která jej sice podmiňuje sázkou ve výši 200 Kč, ale obratem vyplatí novému sázkaři 1 000 Kč, takže čistý zisk činí 800 Kč. Pětistovku si pak můžete odnést z Tipsportu, Sazkabetu nebo Synottipu. Podívejte se na kompletní souhrn bonusů, které můžete během MS v hokeji získat.

Co uděláte se získanými penězi z těchto bonusů, je jen a pouze na vás. Můžete je například vsadit na zisk české medaile a případný úspěch Čechů v Bratislavě pro vás bude mít ještě sladší příchuť.

18+| Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.