Kvalitní interiérové dveře od Mand CZ

Nejoblíbenějším povrchem a také zlatou střední cestou je laminát
  |  Komerční sdělení

Při zařizování bytu či domu bývají jedním z nejvýraznějších designových prvků. Na jejich výběru záleží více, než si myslíte. Vítají vás pokaždé, když se vracíte z práce. Jsou tím, co vidí jako první vaše návštěvy, i tím, co odděluje útočiště vašeho domova od všeho venku. Řeč je samozřejmě o interiérových dveřích.

Dveře vybírejte dle povrchové úpravy, dekoru, umístění prosklení i dalších faktorů

Výběr přitom není právě procházkou růžovou zahradou. Krom designového řešení je třeba vybírat dveře i dle povrchové úpravy, barvy, dekoru, tvaru, typu, umístění prosklení, ale samozřejmě také dle použitých materiálů. U nás v MAND CZ víme, že každá domácnost je jedinečná, každý interiér má svůj osobitý půvab a samozřejmě potřebuje i své vlastní dveře. 

Povrchový materiál by měl svými vlastnostmi odpovídat prostředí, do kterého je pořizujete. Zamyslete se nad svojí domácností. Kdo váš byt či dům obývá? Máte pejska nebo kočičku? Hledáte provizorní řešení, nebo interiérový prvek, který si budete moci užívat po desetiletí? 

Laminátové dveře = zlatá střední cesta

Nejoblíbenějším povrchem, a jak my říkáme, také zlatou střední cestou je laminát. Laminátové interiérové dveře jsou ideální pro domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky. Vydrží mechanický nápor, jsou odolné proti oděru a poškrábání, laminát je stálobarevný a nevadí mu ani vlhkost. 

V naší nabídce najdete hladký laminát v jednobarevné šedé či bílé variantě, popřípadě ve variantách imitujících dřevo (ořech tmavý, javor, olše, dub přírodní, dub bardolino, buk pařený, akácie tmavá, třešeň, ořech přírodní, dub bělený a akácie světlá). Kromě hladkých laminátových dveřích ale v naší nabídce najdete také dveře s povrchem laminát reliéf s plastickou strukturou v provedení mokka, jasan hnědý, dub šedý, cappuccino či cream. Exkluzivní záležitost představují laminátové dveře v dekoru dřeva s 3D strukturou „laminat real“. Jsou skutečně jako pravé. Hodí se i do velmi luxusně zařízených interiérů. Vyberte si z varianty dub pískový, dub tabákový či jilm tmavý.

Dýhované dveře, to je luxus do každého interiéru

Velmi moderní záležitostí jsou dveře dýhované. Díky tomu, že se jedná o povrch tvořený skutečnými dřevěnými pláty, je každý kus originál se vším všudy – s přírodní kresbou a suky. Dýhované dveře nejsou dveřmi na jednu sezonu. Vydrží desítky let – což oceníte i vzhledem k vyšší pořizovací ceně. Dýha, jak už bylo řečeno výše, vzniká krájením dřeva na pláty. Musíte tedy počítat s tím, že stejně jako dřevo i pracuje. Tyto dveře nejsou nejvhodnějším řešením tam, kam na ně celý den praží slunce – stálobarevnost není jejich silnou stránkou. Jsou však výjimečné svým vzhledem. Rozhodně si najdou své zapálené nadšence mezi těmi, kteří vyhledávají přírodní vzhled a přirozené kouzlo dřeva. Příjemným plusem je i to, že dýhované dveře, stejně jako všechny ostatní dřevěné doplňky, umí zútulnit interiér. Stačí jen doplnit vhodným dveřním kováním a designový kousek interiéru je na světě!

Dřevěné dveře vyrobené v Česku jsou srdeční záležitostí

A od dýhy už je to jen kousek k dřevěnému masívu. Pokud do svého interiéru vybíráte nábytek z dřevěného masívu, jsou celodřevěné dveře Czech Door jasnou volbou. Nemusíte ani bydlet ve stylovém srubu, chalupě nebo roubence, abyste ocenili jejich mimořádné kouzlo a pozitiva. Dřevo jako přírodní materiál si získává naše srdce po staletí. Je skvělým tepelným izolantem a působí i na naši psychiku – každý interiér zútulní. Dřevěné dveře z naší nabídky vyráběné českým výrobcem Czech Door jsou zárukou vysoce kvalitního produktu zpracovaného precizně ze dřeva prvotřídní kvality.

Ještě si stále nejste jistí, které dveře jsou ty pravé? Vše si můžete prohlédnout i naživo – dveře samotné i kliky ke dveřím. Takže už víte, kde najít největší výběr dveří na Praze 4? Zavítejte do našeho showroomu v Libušské ulici a kochejte se. My vám budeme při výběru nápomocni.