Nejlepší dárky pro ženy na poslední chvíli. Pokud si stále nevíte rady, vsaďte na jistotu

Kosmetika, šminky a parfémy jsou sázkou na jistotu. Jediným problémem je výběr konkrétních produktů
 

Pokud nevíte, co věnovat své něžné polovičce, mamince nebo kamarádce, rozhodně v tom nejste sami. Zdá se vám, že už všechno má, nic nepotřebuje a po ničem netouží? Nezoufejte, existuje hned několik dárků, se kterými šlápnout vedle zkrátka nelze.

Následující tipy nadchnou naprostou většinu žen.

Kosmetika

Ženy a kosmetika, to je zkrátka nerozdělitelná dvojice. Kosmetické přípravky jsou proto, co se týká dárků, sázka na jistotu.

Pokud jste v této oblasti znalec nebo znalkyně, nejspíše víte, jaké přípravky své kamarádce, matce nebo sestře zakoupit, nejspíše znáte i jejich typ pleti a dokážete jim vybrat specifický krém přímo na míru.

Problém nastává v případě, pokud se o kosmetický svět příliš nezajímáte a ztěží dokážete rozeznat krém na ruce od šamponu.

Tento problém má ale poměrně jednoduché řešení. Zkrátka tajně nakoukněte do poličky, kde má daná žena vystavené krémy a další přípravky na pleť nebo na tělo, vyfoťte si je a darujte jí jeden nebo více produktů, které používá, do zásoby. Úspěch je zaručen. Stejný postup lze aplikovat i na různé druhy líčidel, které používá.

Parfémy

Mezi vášně většiny žen se také řadí různé druhy parfémů. Výběr tohoto dárku ale může být ještě mnohem nebezpečnější než v případě kosmetických výrobků.

Nejen, že má každá žena ráda zcela jiné vůně, ale každý parfém voní úplně jinak člověk od člověka.

Jedním z důvodů toho, že parfém může nádherně vonět na vás, ale na vaší mamince nebo kamarádce je to, že každý z nás má jiné pH pokožky, které vůni parfémů do určité míry ovlivňuje.

U parfému je proto ideální, pokud dané ženě vůni nenápadně pochválíte a zeptáte se, o jaký parfém se jedná. Pokud jste muž a nechcete znít podezřele, řekněte, že se ptáte, protože byste ho chtěli věnovat mamince nebo sestře.

Šperky

Velké množství žen také miluje šperky. Dokonce i v tomto případě ale může výběr konkrétního dárku řadu lidí odradit.

Není to ale tak těžké. U prstýnku, náramků, náušnic a dalších je nejdůležitější zjistit, jaký typ šperků daná žena nosí. Podívejte se, jestli má v oblibě zlato či stříbro, elegantní šperky či výrazné.

Klíčem je vybrat něco, co se bude hodit k ostatním šperkům, které daná žena vlastní.

Svíčky

Dalším dárkem, kterým nejspíše žádná žena nepohrdne, jsou svíčky. Tímto dárkem totiž nedáváte jen vonný vosk v krásném obalu, ale darujete svým způsobem i útulnou atmosféru, kterou svíčky vytváří.

Poukazy

Pokud si ale na výběr konkrétního dárku opravdu netroufáte, můžete Vánoce vyřešit poukazem do její oblíbené drogerie nebo obchodu s oblečením. Další možností jsou také poukazy na masáže či wellness, které jistě ocení každá žena.

KAM DÁL: Spolu s vánočními svátky každoročně přichází i stres. Jak se ho lehce zbavit?

Klíčová slova: