Platon Aukce se může stát nezbytnou součástí vašeho života

Jak funguje samotná Platon Aukce? Opravdu to není složité
  |  Komerční sdělení

Sběratelé, zbystřete, aukce zajímavých sběratelských předmětů, jedinečných uměleckých děl či digitálních objektů do her roztáčí svá kola. Stačí jen navštívit  aukční portál společnosti Platon Life, zaregistrovat se, zřídit účet a už můžete přihazovat. Platon Aukce nabízí řadu artefaktů i malých dílků do vašich opečovávaných sbírek, objevit však zde můžete i skutečná velká díla, které nikde jinde neseženete.

aukci se můžete připojit z jakéhokoli místa na světě, pokud máte platný účet Platon Life a samozřejmě dostatek PlatonCoinů. Tato digitální měna nové generace se uchovává v digitální peněžence, která je pojištěná proti možným krádežím nebo ztrátě prostředků. Všechny elektronické systémy jsou zabezpečeny na několika úrovních firmou Broadcom.

Peněženku si zřídíte tak snadno jako bankovní účet z pohodlí vašeho domova. Je potřeba se jen zaregistrovat, projít standardní ověřovací procedurou, vyžadovanou zákonem proti praní špinavých peněz, a do peněženky nabít PLTC .

A jak funguje samotná Platon Aukce? Opravdu to není složité, podobá se všem běžným online aukcím. Pokud jste přihlášení, můžete přihazovat k vyvolávací ceně minimálním příhozem, který se provádí pouze ručně. Aukce je ukončena po vypršeni časového limitu, který je předem vymezený. V případě, kdy se vydraží daná položka nad minimální stanovenou cenu (v časovém limitu), je aukce ukončená. Po výhře aukce je uživatel směrován na pokladnu a k platbě. U vybraných položek je možný také okamžitý nákup „buy now“, ovšem za vyšší cenu.

Vše je velmi jednoduché. Stačí se přihlásit do svého účtu, který najdete na https://app.platonlife.com zadáním e-mailu a hesla v záložce „Účty“. Pokud budete přesto potřebovat s čímkoliv pomoci, je vám plně k dispozici oddělení podpory pro zákazníky na telefonu, e-mailu nebo osobně.