Jazzclub, kde jazz nikdy nezní. O dobrou hudbu ale není nouze

Znáte program na příští týden?
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Jazz club U Staré paní, to je jedinečný klub v centru Prahy, který vás nadchne pohodovou atmosférou. Jazz tady nečekejte.

Víte, co znamená JAZZ? Jedinečný a Znamenitě Zábavný Club, který nemá s hudebním stylem stejného názvu nic společného. Jazzclub U Staré paní láká návštěvníky každý týden od čtvrtka do soboty specialitky uchu lahodící! Každý ze zmíněných večerů si tady můžete dát porci výborné živé muziky za symbolické vstupné (100 korun). Tak proč ne? K pití je tady připraveno snad všechno, pivo, limo, víno a spousta tvrdého alkoholu. Prostor je kuřácký, připojení na wi-fi zde nehledejte, tady se lidi totiž baví!

Co se tady chystá na tento týden?
Čtvrtek 15. září proběhne Bluesrockový večírek za účasti kapel Atd. a Bluesvar. V pátek klub rozezní (jak jinak) Páteční rockový večírek. Zahraje Rosetta a Alice in Madness. V sobotu si poslechnete Pohoda koncert pod taktovkou Radka Kurce and friends, Valkýra a Free Q! 
Jazz Club U Staré paní znovu otevřel po prázdninách ve čtvrtek 8. září, a tak neváhejte a stavte se, ať hudba pohladí vaše ušní bubínky. Kapely i klub se na vás již těší!

Hudební akce máme rádi, naposledy jsme navštívili Sunday Music Jam! Vychutnejte si reportáž z festivalu! Dobrá hudba i zábava rozezněla Žižkov

Jazz klub se nachází asi 350 metrů od Staroměstského náměstí. Akce, které zde probíhají, jsou určené pro široké spektrum publika. Pořádájí koncerty bluesových, funky&groove, popových, soulových, rockových interpretů. V klubu také pořádají pravidelné salsa party. Hosté si mohou pronajmout buď jen části, nebo celý klub. K dispozici je technické vybavení, hudební produkce a doplňující program dle požadavků. Prostory klubu jsou vhodné pro prezentace, tiskové konference, narozeninové párty. 

Rosetta

Kapela Rosetta vznikla v roce 2014 a snaží se tvořit vlastní skladby, převážně s anglickými texty a dle svých hudebních pocitů jim dává svoji originální tvář (brzy přijdou songy s českými texty).

Alice In Madness

Kapela byla založena Álou a Jirkou, původní myšlenka byla vytvořit kapelu blues-folk-rockového zaměření.

Při hledání zkušeben a spoluhráčů zjistili, že vlastně nemají důvod bránit se své niterní potřebě hrát muziku, jež je provázela po všechny doby jejich předchozího “kapelního” i osobního života. Po krátkém hledání byl na post bicích přizván Mario, jehož nepostradatelnost byla předchozími léty neodmyslitelně předurčena.

Příchodem kytaristy Honzy bylo rozhodnuto! Hrají Hard Rock, a jmenují se

Alice In Madness!

Valkýra

Valkýra je originální a nadčasová kapela, která hraje symphonic folk rock.

Členové: Semír Murtinger - kytara/zpěv, Václav Zíka - housle, Kateřina Zíková - violoncello

Free Q

Tak tahle kapelka byla celé léta zavřená ve studiu, aby pro vás vypotila zbrusu nové album. Rozhodně je na co se těšit.