Nejlepší lahůdkářství u vašich sousedů

Lahůdkářství funguje už víc než 20 let
 

Nučická firma funguje už víc než 20 let. Původně jste ji mohli najít ve středočeské Chýni, dneska se nachází kousek dál, v Nučicích.

Rodinná firma Cajthaml vznikla v roce 1992, nesla název „Veřejné stravování Tomáš Cajthaml“ a šlo především o výrobu teplých jídel. Částečně dodávali do areálu bývalé IPS v Praze 5 a částečně zásbovali rozvoz pražských společností. Firma se hned zpočátku velmi dobře rozjela díky kvalitě služeb a hlavně dodávaných jídel.

Pořídíte tady: sladké pekařské dobroty, cukrářské výrobky, různé polotovary (smažené a pečené dobroty k přímé spotřebě), lahůdky, bagetky, chlebíčky a dorty!

První velké úspěchy

Proto uspěla v několika výběrových řízení a začala dodávat jídlo do nejrůznějších firem. dokonce vozili své dobroty i finančním úřadům. Od roku 1996 přikročili k výrobě lahůdek, nejdříve pro vlastní potřebu, později došlo k rozšíření prodeje na celou Prahu a blízké okolí. díky požadavkům odběratelů o rozšíření sortimentu byly tehdejší prostory nedostatečné, proto se celá výroba přesunula do nově zrekonstruovaných prostor v Chýni, kde společnost vydržela celých deset let ( v tomto prostoru dneska sídlí OK trans). Tak spatřilo světlo světa Lahůdky Cajthaml s.r.o., které se po čase rozšiřují o dorty.

Věděli jste že? Lahůdky dneska můžete nakoupit i po internetu. Všechno proběhne klasicky jako v kterémkoli jiném eshopu.

Dnes Lahůdky Cajthaml s.r.o. zaujímají významné místo mezi výrobci lahůdek a cukrářských výrobků v Čechách. Vyrábí nejen lahůdky teplé i studené kuchyně, ale i nejrůznější cukrářské a pekárenské záležitosti. "Výroba je prováděna pomocí moderní techniky splňující nejpřísnější požadavky na hygienu. Při výrobě dbáme na čerstvost a kvalitu vstupních surovin a polotovarů, dokonalé očištění, šetrné zpracování a jejich nepřetržité chlazení. Díky tomuto je firma držitelem certifikátů HACCP a IFS," říkají zdejší zaměstnanci.

200 zasmětnanců

Díky zvýšené poptávce po nejlepších lahůdkách a dortech zakoupili, zrekonstruovali a zavedli novou výrobu v nučicích, ta funguje od roku 2012. "K distribuci našich výrobků používáme vlastní chladicí vozidla, vybavená registračními teploměry. Společnost je samozřejmě zapojena i do systému zpětného odběru obalů EKO-KOM," pokračují. V celé firmě byste dneska našli 200 zaměstnanců.