ZŠ Veltrusy přijme nové pracovníky a prvňáky. Také okolí školy bude hezčí

ZŠ Veltrusy stojí hned vedle školky. Mezi nimi je parčík, který brzy změní podobu
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Škola Veltrusy od září nepřijme jen nové prvňáky, ale také nové pracovníky. A také její okolí bude zanedlouho o něco hezčí! Podrobnosti v článku.

K zápisu se musí

Rodiče z okolí Veltrus, které mají dítě zralé na školní docházku, nechť zbystří. K zápisu prvňáčků se dostavte ve středu 27. ledna mezi 13:30 až 18. hodinou v budově základní školy. Zápis je povinný, určený pro děti narozené mezi 1. zářím 2009 a 31.srpnem 2010, ale také starším dětem, které dosud do školy nechodí.

K zápisu se musí dostavit i rodiče, kteří budou žádat o odklad školní docházky pro své ratolesti, a také pro ty, jejichž děti mají odklad z minulého školního roku.

S sebou si musíte vzít svoji občanku a rodný list vašeho dítěte.

 

Škola přijme nové pracovníky

ZŠ Veltrusy hledá kandidáty na tři pracovní místa. Pedagoga volného času na částečný úvazek shání škola urgentně. Jednalo by se o středu odpoledne. Je zde perspektiva k rozšíření úvazku na plný.

Dále škola přijme učitele či učitelku 1. stupně na plný úvazek. Nástup bude dle dohody, nejpozději do 1. září 2016. Od učitele se kromě vysokoškolského vzdělání požaduje kreativita, aktivní přístup práci, loajalita ke škole či ochota se účastnit školních i mimoškolních aktivit.

Do školní družiny ZŠ Veltrusy nejpozději od 1.září 2016 přijme vychovatelku. Nástup je možný i dohodou.

Pro zájemce o práci v ZŠ Veltrusy
Nabídky s profesním životopisem zasílejte na e-mail ředitelky školy Mgr. Světlany Rackové: svetlana.rackova@seznam.cz nebo můžete volat na telefonní číslo: 731617991.

Okolí základky bude krásnější!

Rodinnému centru Havránek se v roce 2015 podařilo získat peníze od Nadace VIA. Veltrusy jako jediná středočeská obec v loňském roce obstály v soutěži Místo, kde žijeme. Peníze (300 tisíc Kč) půjdou na rekultivaci parčíku mezi školou a školkou. Ten nyní slouží spíše jako průchozí místo. Jde o nevyužitý prostor, kde by se mohlo časem vybudovat třeba podium nebo lavičky.O tom, jak parčík bude vypadat v budoucnu, Veltrušané rozhodnou sami. Brzy přineseme nové informace.

Klíčová slova: