Youtube scéna je i pro dospělé

Jaký je váš nejoblíbenější youtube kanál?
 

Připadá vám, že youtube je jen zábava pro děti? Nemůžete se více mýlit! Kromě hudby ve vodách youtube narazíte i na velmi kvalitní obsah, který vás potěší, pobaví a mnohdy i obohatí. Sledujete nějaké youtube kanály nebo youtubery? Vyberte si správně!

Jistě v zahraničních vodách youtube se dozvíte kde co. Pokud vám nedělá problém angličtina, užijete si spoustu kvalitní zábavy i poznatků. Jak to je na českém rybníčku? Převzaté formáty fungují dobře i v češtině a publikum si kvalitu najde vždycky. Jde jen o to, jak velké to publikum bude. Na co se díváte vy? 

  • Highfive

Kanál Highfive vás seznámí s filmovými zajímavostmi tak poutavě, že ačkoliv nejste zrovna největším fanouškem konkrétního tématu, určitě se zabavíte. Pracuje často s pěti příklady filmů, takže jedno video není příliš dlouhé a je tak akorát, aby vás nalákalo na další... Kanál k vám promlouvá příjemným mužským hlasem, ačkoliv jeho tvůrcům nikdy neuvidíte do tváře. Jsou vypravěči schovanými za své komentáře k filmům.

  • Vědecké kladivo

​Kanál, kde se tvůrce už nikam neschovává. Proč by to taky dělal, možná ho znáte i z jiných jeho kanálů. Martin Rota příjemným hlasem vysvětluje populárně věděcká témata, která vás jistě zaujmou. Dozvíte se, jak funguje Olbersův Paradox i kdy a jestli se potkáme s mimozemšťany. 

  • A15

​Je skvělý pořad, který rovněž popularizuje vědu. Tentokráte však humanitní. Dozvíte se o čarodějnictví v Africe, o nizozemském liberalismu nebo o tom, co patří do literárního meinstreamu. Pořad dává prostor lidem, kteří mají co říci, a vtipně, pomocí obrázků a gifů vizuálně komentuje téma.

  • GetTheLouk

​Pokud vás baví kosmetika a nechcete šlápnout vedle, na kanále GetTheLouk se dozvíte všechno, co potřebujete. Milá Lou vám vysvětlí výhody a nevýhody všech kosmetických produktů a umí vystihnout pointu tak, že jí porozumíte, i když toho o kosmetice moc nevíte.