Pivo i jídlo v pořádku, obsluha má vroubek - Smíchovská nádražka boduje

Vedla piva, malinovky, nebo kávy si můžete dát i klasickou kořalku - nebo třeba zelenou
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Nádražní restaurace Oáza na Smíchově je vyhlášená dobrou kuchyní, příjemnou obsluhou a samozřejmě Výčepem U Magora. Má své mouchy, ale pozitiva převažují.

Oáza je docela známá pražská nádražní restaurace. Najdete ji na Smíchově. Návštěvníky láká na Staropramen, teď mi pivaři opět vynadají, ale pivo je tady opravdu dobré. Pěkně vychlazené, příjemně pitelné, do Oázy na něj chodí plno lidí, mnozí jej chválí a rádi se vrací.

Poslední nádražní restaurace, kterou jsem navšítivila, byla ta radotínská. Výborné pivo, zato horší hygiena - nádražka Radotín Čtenářsky nejoblíbenější restaurace byla senohrabská. Dobré pivo, obsluha, jídlo. Senohrabská nádražka je na jedničku

Předností restaurace je i dobré jídlo, polední meníčko pořídíte za 89 korun. Vždy je polévka a výběr z několika jídel. K pití mají klasicky alko i nealko, například kávu pořídíte za 19 korun.

Cena piva: Staropramen 10° - 23 Kč

                   Staropramen 12° - 26 Kč

                   Nefiltr                   - 29 Kč

V obsluze je drobný háček. Když máte štěstí, přijdete v den, kdy zde potkáte paní servírku. S tou je všechno v pořádku, je milá, rychlá, sympatická, všechno vám přinese hned. V ty horší dny obsluhuje mladý muž, trochu lenoch, pokud má službu, můžete na žejdlík piva čekat i hodinu. Navíc skoro vždycky obslouží lidi, kteří přišli až po vás, před vámi. V restauraci zavírají okolo desáté hodiny, na chvíli se ještě můžete posadit do Výčepu U Magora (pokud tam tedy nejdete hned).

A kde jsem místo nádražní restaurace našla pizzerii s drahým pivem? Místo nádražky nudná pizzerie s drahým pivem

Toalety jsou v pořádku, obvykle zde nic nechybí, ať toaletní papír nebo mýdlo, navíc bývají čisté. Celkově je prostředí restaurace v pořádku, jen by to chtělo lepší odvětrávání. Nejlepší sezení je u okna, kterým vyhlížíte do vestibulu, ve kterém se to hemží lidmi, je to totiž cesta jak na metro, tak na vlak. Restauraci rozhodně doporučuji, jenom pozor, ať vám to neujede! Já dávám 9 z 10 bodů.

             9z10

 

Zřejmě nejlepší byla restaurace U Kaštanu. Výborné pivo i obsluha, konečně pořádná hospoda A v Týnci mne "nádražka" opravdu zklamala! Jsou nádražky na vymření?