REVOLUCE V HUBNUTÍ: Pomoci vám má horoskop. Jak na to?

Hubněte podle horoskopu
Zobrazit fotogalerii (3)
 

O dietách se toho napsalo všude už opravdu dost. Nejspíše neexistuje žádná, která by způsobila úbytek váhy naprosto každému. Pravdou ale je, že ještě nikdo nepřišel s ničím revolučním a převratným. Hubnutí podle horoskopu je ale něčím, co byste měli vyzkoušet|!

Krabičková dieta, dělená strava, Ketogenní dieta, sacharidové vlny, půst a další podobé způsoby, jak ze svého těla dostat přebytečné tuky ovšem nejspíše každý z vás alespoň jednou zkusil. Někomu to kýžený efekt přineslo, dalšímu nepřineslo. Někdo shodil a pak přibral, druhý zas neshodil vůbec. Problém diet je v tom, že každé tělo reaguje jinak a člověk ho musí znát opravdu dokonale, aby se s ním skamarádil natolik, že mu začne rozumět.

Hubnout se ale dá i jiným způsobem, a to podle horoskopu. Ten dokáže lidi rozdělit do skupin podle znamení zvěrokruhu a alespoň trochu vyfiltrovat to, co by skutečně mohlo fungovat. Tušili jste vůbec, že na váhu má vliv i postavení planet a Měsíce?

Berani by si měli dát pozor na to, co snídají

Snídaně je právě pro berany tím naprosto nejdůležitějším jídlem dne. Naopak u nich často nefungují žádné drastické diety. Funguje na ně obohacení jídelníčku o celozrnné produkty, drůbež a ryby. Vyhýbat by se měli přílohám a cvičit spíše v ranních hodinách.

Pro býky je česká kuchyně TABU

Býkům pomáhá dieta ve formě potravin červené barvy - především ovoce a šťávy pomáhají s tvorbou krve a odplavení špatných látek z těla. Pozor by si měli dát především na sůl, jelikož ji jejich tělo velmi špatně odbourává. 

Blíženci by se neměli nikdy přejídat

Pravidelnost v jídelníčku je často problémem blíženců. Večer často přijdou domů a dohání to, co nesnědli během dne. Měli by se především vyhýbat restauracím, protože tam většinou snědí vše, co jim na rozum přijde. 

Rakům dělá často problém dostat do těla dostatek proteinů

Raci velmi rádi vaří a pečou, dokonce i vyrábí domácí dezerty. Oceňují kvalitní jídlo, ale často i ve velkém množství. Často ale podceňují přísun proteinů, což není rozumné, jelikož jim postupně ochabují svaly a díky tomu se vytouženého six-packu na břichu nedočkají.

Lvi jsou jídlem posedlí

Nejenom, že rádi jí, ale také o jídle velmi často konverzují. Bez masa si pak vůbec nedovedou představit svůj život. Pokud ale mají skutečně pocit, že bez hromady masa nemohou žt, pak by měli i sportovat a také jíst méně a z kvalitních surovin. 

Panny by měly vynechat nízkotučné suroviny

Nositelé tohoto znamení velmi často preferují dietu ve formě potravin s nízkým obsahem tuku. Velmi často preferují jednostranné stravování a díky tomu ztrácejí spoustu energie, a proto večer sáhnou po tabulce čokolády. Zkuste svůj jídelníček obohatit a například místo dvou nízkotučných jogurtů snězte jeden, co bude mít alespoň nějakou chuť. 

Váhy mají rádi párty

Váhy se rády baví, preferují dobré jídlo a pití, ovšem ruku v ruce hodně hřeší prostřednictvím dortíků a různého sladkého. Omezte přísun sacharidů, právě ty se totiž dlouhodobě ukládají a následně tvoří tukové zásoby. Vyměňte třeba těstoviny za dobrý flák masa. 

Každé tělo působí na různé diety originálně. Pokud své tělo dokonale nepoznáte, žádná dieta nikdy nepřinese maximální efekt.

Střelci nemají na jídlo čas

A díky tomu často chodí do fastfoodu a konzumují jednoduše velmi nekvalitní jídlo. Když jim navíc podobné jídlo chutná, rádi si přidají. Zkuste něco s podobným nešvarem udělat. Raději jíst vícekrát denně a v menších dávkách. Nepřejídat se k večeři nezdravými pokrmy. To je totiž smrt pro zdravé tělo a dobře vypadající postavu. 

Štíři by se měli naučit jíst do polosyta

Milují vaření a hlavně zkoušení nových receptů. Pořád by něco ochutnávali. Velkým nešvarem je ale v jejich podání přejídání. Raději prasknou, než aby něco nechali na talíři. Neumí vybrat to, co si jejich tělo zaslouží. Milují hovězí maso a nejraději by ho cpali všude. Zkuste ho občas vyměnit za drůběží, vaše tělo to totiž velmi ocení. 

Kozorohové milují sýry

Přímo si v nich libují a vždy k nim přikusují kus chleba. Nevěnují ale zároveň moc pozornosti konzumaci ryb. Kozorohové se musí hodně hýbat, jinak jsou neschopni nastartovat svůj metabolismus. Měli by hlavně obohatit jídelníček o kyseliny listové a dostatek železa. 

Vodnářům je jedno, co konzumují

Klidně si dají instantní polévku a jinou rychlovku. Doslovnou vášní je v jejich případě čokoláda, která jim jednoduše dodá rychlou energii. Vodnáři dělají vše naprosto po svém, proto když hubnou, potřebují k tomu dohled. Jídlo musí mít výrazné, jinak mají tendenci cpát se ostatními nezdravými jídly.

Ryby se snaží jídlem léčit stres a deprese

Takhle to ale nefunguje. Pokud totiž budete podobné problémy řešit jídlem a třeba i alkoholem, pak to znamená tloustnutí, a to je právě problém ryb. Často na sebe přebírají problémy druhých a následně se přejídají. Chtělo by to v jejich případě více relaxace, třeba detox nebo masáž. 

Klíčová slova: