Prodlužte si léto! Bazén nebo vířivka za polovinu?

Olympiáda nekončí! Stavte se na Albixoniádu a připravte se na další sezonu
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Na podzim se má odpočívat a relaxovat, zaměřili jsme se tedy na vířivky. Jaké výhody s sebou přináší? Pro správný výběr vířivky je důležitý počet trysek a možnost zabudování do země. Oproti bazénům mají levnější stavební přípravu a nezaberou tolik místa.

Pořiďte si bazén, venkovní zastřešení nebo vířivku s 50% slevou v rámci bazénového festivalu Albixon. Festival se koná na všech pobočkách od 19. do 24. září. 

Jako první se hlásí o slovo snadnější a levnější stavební příprava a dlouhodobější využití. Vířivku je možné používat prakticky po celý rok. Stejně jako u bazénů se můžete rozhodnout, jestli vířivku zabudujete, nebo ne.

Petr: „Se ženou jsme se rozhodovali, zda si pořídíme bazén nebo vířivku. Shodli jsme se, že je pro nás nejdůležitější relaxace. Nadchla nás i úspora místa oproti bazénu.“

Rozměry vířivek se pohybují kolem 2 metrů na šířku a 1 metru na výšku. Relaxovat v nich může až 6 osob najednou. Obsahují také výsuvné obrazovky a zabudované reproduktory. Barvu vany i panelů si navolte podle vašeho vkusu.

Sháníte originální plán na víkend? Vezměte rodinu a přijďte se pobavit na ALBIXONIÁDU. V bazénových centrech v Praze, v Osově a v Pardubicích si zasoutěží nejen dospělí, ale i jejich ratolesti. Na místě se osvěžte míchanými nápoji. Čekají na vás 50% slevy nejen na bazény, ale i na jejich zastřešení a vířivky.

Hydromasáž působí proti stresu a zlepšuje činnost srdce

Pro většinu z nás je vířivka symbolem luxusu, už ale naši předkové před více než dvěma tisíci let věděli, že účinky vodní masáže jsou pro naše tělo blahodárné. Hydromasáž zlepšuje krevní oběh a činnost srdce, zmírňuje napětí svalů, odbourává stres a celkově navozuje psychickou pohodu.

V rámci Albixoniády jsou pro návštěvníky připravené soutěže. Na co se můžete těšit?                 

1.      Slalom s lodí na dálkové ovládání

2.      Házení míčků do bazénku Žralok

3.      Házení balónků naplněných vodou na cíl

Každý, kdo během festivalu zakoupí bazén a stihne stavební přípravu do konce roku 2016, dostane voucher do e-shopu na zboží v hodnotě 10 000 Kč nebo bazénový vysavač v hodnotě 20 000 Kč.

Krátký pobyt ve vířivce osvěžuje mysl a tělo zbaví pocitu vyčerpanosti a únavy. Kvalitní masážní trysky dokáží plně nahradit ruce fyzioterapeuta.

Užijte si zahradu i za chladných dnů. Díky venkovnímu zastřešení

Dva typy trysek, dva účinky na zdraví

Vířivka by měla obsahovat dva typy trysek – vodní a vzduchové, každý typ má jinou funkci. Vodní trysky jsou určené pro uvolnění svalů a kloubů. A to díky možnosti vytvářet tři druhy proudů – přímý, rotační a pulzační. Každému vyhovuje jiná intenzita masáží, můžete si nastavit od jemné až po bodově akupresurní.

Prodejce: „Počet trysek je pro zákazníky nejdůležitější hned po ceně dané vířivky. Je potřeba vědět, že se účinky trysek prolínají.“

Na zlepšení psychiky jsou tady právě vzduchové trysky. Vzniklé bublinky provádí povrchovou masáž a přenášejí uvolňující vibrace do celého těla.

Albixon se stal hlavním partnerem neziskové organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. V pátek 23. září a v sobotu 24. září navštivte jejich stánek v bazénových centrech.

Silnější prožitek? Pomůže aromaterapie a barvy

Aromaterapií je možné snížit nebo zvýšit krevní tlak, uklidnit se, nebo naopak povzbudit. Psychoterapie ji využívá pro snižování napětí, odstraňování stresu. Naopak zvyšuje životní energii a vitalitu.

Aromaterapie je metoda, která využívá vonnou aktivní látku, jež po vdechnutí putuje do čichového centra mozku, kde působí na nervový systém.