SEZNAMKA: Najde výřečná Iren muže svých snů?

Irena je velmi aktivní a zábavná žena.
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Samota je zlá, a tak nezbývá než se s ní pořádně poprat. Do ČtiDoma seznamky se přihlásila sportovně založená výřečná žena Iren. Kdo má zájem o seznámení? Kontakt najdete pod článkem.

Iren je velmi aktivní žena a nezávislá žena. Když zrovna není v práci, vyžívá se v péči o zahrádku, odpočívá nebo jezdí o víkendech aktivně na kole. V zimě kolo vystřídají lyže. Když zrovna nemá náladu na sportování, zajde na nějaký pěkný výlet nebo tráví čas s přáteli. Možná i proto by měl o Iren případný partner vědět, že je nezávislá a ve vztahu je pro ni důležitá především tolerance.

Iren je 53 let, pochází z Prahy. I navzdory aktivnímu sportovnímu vyžití je kuřačka. Je křesťanského vyznání. Ráda si poslechne country.

 

Iren nehledá životní lásku, spíše přátelský vztah plný ohleduplnosti. Samu sebe vnímá jako pozitivního a veselého člověka, je hodně upovídaná. Také se dovede rychle přizpůsobit různým situacím. Slabší stránkou je pak její perfekcionismus. U partnera by nikdy netolerovala lhaní a neupřímnost. Poslední Irenin vztah trval 10 let a mezi časté neshody patřily odlišné zájmy.

 

Momentálně bydlí tato soběstačná žena v Praze. Jak vidí svoji budoucnost? Ráda by hodně cestovala. Iren již má děti a další už nechce. Oblíbeným Ireniným mottem je: Vím, pro co žiju, a proto žiju - nepřežívám. 

Zaujala vás Iren? Kontaktujte ji přes e-mail: iren.lor@seznam.cz

Chcete se seznámit, ale nedaří se vám? ČtiDoma.cz spouští novou seznamku. Vyzkoušejte to na vlastní kůži. U nás je seznamování příjemným zážitkem.