Brandýs má svého exota: Opilý muž běhal polonahý po chodbách

Muž byl v tak podnapilém stavu, že si spletl dveře od toalet s těmi od chodby
 

Alkohol je metla lidstva. Jak to vypadá, tak pro někoho to opravdu platí. I když už jsme zvyklí na ledacos, vidět polonahého chlapíka, jak běhá po chodbě jednoho z domů v Brandýse nad Labem, je přeci jen něco extra. Prostě se nemohl dostat do bytu, kde byla jeho přítelkyně. Netrefil. 

 

Nemusí jít vůbec o silvestrovské oslavy, aby se děly věci, které přesahují lidské chápání. Takové příběhy prostě nevymyslíte. Když přijeli policisté a hasiči do bytového domu v Brandýse nad Labem, nalezli tam muže v silně podnapilém stavu, který byl spoře oblečený na chodbě i se psem. Policii si zavolal sám. 

Muž si dal spolu se svou přítelkyní trošku do nosu. V jejím bytě se ale moc nevyznal, a protože byl silně pod vlivem, spletl si dveře od toalety s dveřmi, které vedly na společnou chodbu. Jakmile dveře na chodbu otevřel, vyběhl z bytu jeho pes. Chtěl ho zahnat zpátky, ale dveře se mu zabouchly.

Přítelkyně na jeho bouchání nereagovala. Muž se proto bál, jestli je v pořádku. Vzhledem k tomu, co ten večer vypila, by se nikdo nedivil, kdyby se jí něco stalo. A tak pro jistotu zavolal policii a hasiče.  "Když vstoupili do bytu, sedmačtyřicetiletá žena byla v pořádku, pouze tvrdě spala," potvrdila policejní mluvčí Eva Kropáčová.