10 NEJ podniků pro noční život: Kde se ve středních Čechách nejlépe pobavíte?

I mimo Prahu je kde se pobavit
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Jste ve středních Čechách poprvé, nebo zde žijete krátkou chvíli a netušíte, kde si orazit? Máme pro vás tipy na místa, kde se skvěle odreagujete a zažijete pořádné zážitky ve společnosti dobrých drinků a v prostředí, kde se uvolníte.

Možná si myslíte, že mimo centrum Prahy nezažijete nikde jinde ve středních Čechách žádnou zábavu. Možná, že když opustíte naše hlavní město, tak nenajdete druhou James Dean nebo Bodeguitu, ovšem věřte, místa jsou zde také zajímavá a můžete v nich zažít spoustu zábavy.

  • Retro Bar Xanadu

Tento zajímavý podnik se nachází v Poděbradech. Jedná se o music bar, který disponuje dostatečně velkým parketem, abyste tam mohli ukázat všechny své taneční kreace. Jsou tu časté akce se zajímavými hosty. Podnik má již dvacetiletou tradici.

  • Music Club JOKER

JOKER najdete v lokalitě Jílové u Prahy. Opět si zde skvěle zapaříte, přičemž tu jsou pravidelně zajímavé akce s kvalitními DJs. Samozřejmostí jsou skvělé drinky, možnost zahrát si kulečníček nebo šipky. Zajímavostí je, že vám tu udělají burger nonstop.

  • Zetor Bar

Brandýs nad Labem přiláká svým Zetor Barem. Stylový noční bar s hlasitou hudbou vám skvěle otestuje vaše játra každý pátek a sobotu až do ranních hodin. Ve sklepě uvidíte nejen opravdový traktor, ale ještě k tomu budete sedět na konvích od mléka.

Casa Havana

I Nymburk má místo, kde se skvěle pobavíte. Je jím Bar Casa Havana. Můžete se zde kochat barmanskou show, uspořádat firemní večírek nebo pořádnou narozeninovou párty.

  • ANGEL Cocktail and Music Bar

Když do Kolína, tak do Angelu. Stylově zařízený bar vám nabídne nepřeberné množství skvěle připravených drinků, ale také živé hudební produkce a Disco-Párty. Velkou výhodou je fakt, že je tu vstup naprosto zdarma.

  • SLUNCE Music and Cocktail bar

Jedinečný musicbar najdete v samotném centru Mladé Boleslavi. Naláká vás hlavně velmi specifický interiér, ale také kvalitní zábava a možnost seznámit se s novými lidmi, jelikož o víkendu je ve Slunci pořádně živo.

  • Cocktail a Music Bar Nebe

Skvělé místo, kde si můžete užít pořádnou pařbu, se nachází v Kladně. Krásný interiér vás donutí myslet si, že jste opravdu v nebi. A když ne hned, jak vejdete, tak po pár drincích určitě.

  • Bar Peklo

V Benešově najdete bar, který je tak trochu opakem toho, jenž se nachází na Kladně. Mají tam totiž Peklo. Chodím tam hlavně mladí lidé a vždy je tam skvělá zábava.

  • Bar Vrtule

Když se náhodou ocitnete ve Vlašimi a máte chuť si užít večer, také nepřijdete zkrátka. Můžete se odreagovat v koktejlovém baru Vrtolu, který se nachází v ulici Lidická.

  • Němý Medvěd - Minipivovar & Beer Bar

U němého Medvěda to v Mělníku jede. Skvěle se tam napijete, ale také najíte, jelikož se tam pravidelně griluje. Součástí podniku je navíc minipivovar, tudíž ochutnáte i místní pivo.

Klíčová slova:
bar