Jarda Sládek, nový sportovní redaktor

já jsem ten vpředu na háčku
 

Buď zdráv vážený čtenáři, sportovní přívrženče, kolego redaktore či dokonce snad i pane šéfredaktore. Moje jméno je Jarda Sládek a v redakci nově vzniklého zpravodajského webu mi byla svěřena sportovní rubrika.

Že je to entrée stejně záživné, asi jako zákon o státní službě? Snad ano. Nedivím se, pokud ve vašich myšlenkách prolétly otázky, „co je tohle za cápka“ nebo „proč by nás měl krmit sportovními aktualitami zrovna on“? Domnívám se, že spojitost osoby a tématu má co dělat s mojí téměř dvacetiletou fotbalovou historií, zálibou v kolektivních sportech a snad až chorobnou odbíhavostí k novinkám ze sportovišť o různých površích, velikostech i počtech přihlížejícího diváctva. Především je to ale můj zájem mapovat dění z kterékoliv pohybové činnosti v oblastech „pražskovýchodních“, „pražskozápadních“ či „pražskoperiferních“. Proto, pokud si v tomto prostoru někdy všimnete práce mladého redaktora s licousy na tvářích, jak si usilovně syslí poznámky pro pozdější zpravodajský výstup, vězte, že jsem to já.

 

Je tu ještě pár věcí. Máte zájem o medializaci sportovní akce a nechcete se spoléhat na přítomnost redaktora a jeho práce? Napište mi na mail sladek@ctidoma.cz a vaše šance, že bude událost náležitě publikována, výrazně vzroste. Odeslali jste svůj textový příspěvek redakci obecních novin, ale zdá se vám to málo? Měl by se o dění, osobnosti mezi námi či významném výročí dozvědět větší okruh čtenářů? Napište o tom na mailovou adresu sladek@ctidoma.cz  a dohodneme se.

 

Protože stojíme na prahu léta, přeji vám jeho příjemné prožití. Dále pak i nezbytnou pohodu, navozenou při čtení obsahů ČtiDoma.cz.

 

Hlavně nezapomeňte, „sportu zdar a tomu v srdci Čech zvlášť“.

Klíčová slova: