Nevíte, jak zabavit sportovně založeného potomka? Přihlaste ho na příměstský tábor

 

Volná místa zájemcům o příměstský tábor stále ještě nabízejí i v pražské tenisové škole Tallent.

Pokud na některém z pražských sportovišť spatříte kolektiv asi 10 i více dětí, které právě nacvičují základní tenisovu abecedu, možná, že máte před sebou svěřence tenisové školy Tallent. Jedná se o mladé sportovce ve věku od 4 do 15 let, a to jak z řad pokročilejších tenistů, tak i úplných začátečníků. „Po týdnu, který tu s námi děti stráví, i úplný začátečník zvládne všechny typy úderů. Ať je to forhand, backhand, volej. Učíme se smečovat, dávat podání“. „Mezi dětmi jsou i ty už o něco zkušenější, ale i oni obvykle potřebují tenisové základy ještě procvičovat“, dodává pro úplnost trenérka kurzu, který je pořádán na víceúčelovém hřišti Základní školy K Milíčovu. Právě hřiště na pražských Hájích je společně se sportcentrem Avion v Letňanech, hřištěm Na Františku v centru města a areálem VŠTJ Ekonom v ulici Na Třebešíně jedním ze čtyř míst, kde se v příštích týdnech budou pražské příměstské tábory tenisové školy Tallent konat.

 

Po dopoledním, dvouhodinovém, tenisovém tréninku si rodiče mohou svého potomka vyzvednout. Svoji ratolest mohou ale i nechat dále se pohybově rozvíjet, a to v následném odpoledním programu. Během něj děti prohlubují své tenisové dovednosti za pomoci ostatních míčových her, které je učí získávat odhad, koordinaci a také cit pro míč. Na pořadu jsou i „teambuildingové“ akce, jako je například návštěva Dinoparku, výlet do ZOO či návštěva plaveckého stadionu v Podolí.

 

Závěrečnou tečkou za celým týdenním turnusem je páteční turnaj, během kterého si mohou mladí tenisté ověřit, co se za přecházející dny naučili. Za svou píli budou vždy náležitě odměněni.

 

Více informací o příměstském táboru tenisové školy Tallent na http://e-tabory.cz/

Klíčová slova: