Na Adventu ve Zdibech se můžete projet na velbloudovi

Ilustrační obrázek
 

Zámek Zdiby se promění na předvánoční království. Kromě zpívání koled tady potkáte kouzelníka, můžete se projet na velbloudovi a užít si první adventní neděli.

Advent 2015 vypukne na zámku ve Zdibech 29. listopadu ve 14 hodin.

 

Trhy i velboudi

Náplň nedělního odpoledne bude bohatá. Venku si můžete s ochotníky zazpívat známé koledy a pochutnat si na svařáku. Na velbloudech se mohou svézt nejen děti, ale i dospěláci.

Máte možnost také sepsat dopis Ježíškovi a vhodit ho do truhly umístěné pod vánočním stromečkem.

Také tu budou vánoční trhy trhy. "Od pana uzenáře můžete nakoupit pochoutky, od jiných též víno a předměty k Adventu, jako jsou věnce svícny, doplňky pro spokojené chalupaření, prezentace RC modelů pro děti i dospělé," lákají pořadatelé.

 

Výstava starých pohlednic, koncert, ohňová šou

Ve špejcharu budou vystaveny staré vánoční pohlednice a také černobílé pohledy od místních sběratelů. Zejména pro dětské publikum tu bude čarovat kouzelník.

Také tu vystoupí kompletní sestava kapely Aulen Orfeus z Odolené Vody. Trochu tepla vnese do adventní neděle fakír se svou ohňovou show, který celou akci zakončí.

Advent na zámku Zdiby

29.11.2015 - 14:0017:30

Zdiby - Na Adventu ve Zdibech se můžete projet na velbloudovi Kaštánek Zdiby si Vas dovoluje pozvat na Advent 2015 konaný na Zámku ve Zdibech dne 29.11.2015 od 14 hod. Venku se budou společně s Ochotníky zpívat koledy, kovář nažhaví oheń, pod vánočním stromem bude připravena truhla na dopis Ježíškovi,...
Více o akci

Klíčová slova: