Hledá se řidič světlého SUV, který nacouval do starších lidí

Mělo se jednat o bílé nebo stříbrné metalické vozidlo rodinného typu SUV s vyšší zadní částí
 

Muž s černými vousy a šedivými vlasy nacouval 2. listopadu ve Vlašimi do dvou starších osob, které pak odvezl domů, ale neprokázal svou totožnost. 

"Na policisty se obrátila osmašedesátiletá paní s tím, že se společně se svým třiasedmdesátiletým známým stali účastníky právě takové události. Ve středu dne 2. listopadu do nich měl totiž nacouvat neznámý řidič v neznámém vozidle. Vše se odehrálo kolem půl šesté večer v křižovatce ulic Pláteníkova a Na Valech ve Vlašimi," popsala událost mluvčí benešovských policistů Eva Stulíková.

Řidič je odvezl, ale neprokázal se

Muži narazilo do ramene a ženě přejelo nohu. Řidič nabídl odvoz do nemocnice na vyšetření. To oba odmítli a nechali se odvézt domů. Druhý den žena vyhledala lékařské ošetření a případ oznámila policii.

Černovous ve světlém SUV

Mělo se jednat o bílé nebo stříbrné metalické vozidlo rodinného typu SUV s vyšší zadní částí. Za volantem měl sedět muž s černými vousy a šedivými vlasy.

Sepisujte záznam nehody!

Svědectví přijme benešovský dopravní inspektorát na tel.: 974 871 261. Policisté upozorňují, že podle zákona jsou účastníci nehody povinni sepsat společný záznam a navzájem si prokázat svou totožnost.

Klíčová slova: