Naštvaný autobusák se s namazanou dvojicí moc nemazal

Ilustrační obrázek
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Večerní jízda autobusem do Prahy mohla 12. prosince pro dva podnapilé muže z východu skončit už v Odolené Vodě.

Opilci z východu

Dva muži, kteří pocházejí z východní Evropy, seděli hned za řidičem a oživili večerní jízdu v neděli 13.prosince řidiči i spolucestujícím z autobusové linky 370. Ta jela z Kralup do Prahy. Podnapilí muži vylili plechovku s pivem na podlahu a oblíbený český mok rozlili po půlce autobusu.

Řidiči autobusu na jedné ze zastávek v Odolené Vodě očividně ruply nervy a chtěl do té doby nenápadné pařmeny z autobusu vyhodit. Ti se zmohli jen na otázku, na jaké jsme zastávce, a na to, že jsou nevinní, kdežto řidič zvolil trošku ostřejší slovník a poslal je někam. Nakonec je zpacifikoval alespoň do té míry, že je donutil plechovky s pivem vyhodit do koše na zastávce. Situaci tiše přihlíželo kolem patnácti až dvaceti spolucestujících.

 

Problémy s cestujícími nejsou ničím výjimečným

Autobusákovi nejvíc vadilo, že to po nich bude muset uklízet, a že rozlité pivo rozšlapou další přistupující cestující. Na konečné prozradil, že mohl zavolat policii, ale to by zdrželo cestující. Jeden z podnapilých mužů vypadal dle řidičova názoru od pohledu agresivněji, a proto celou záležitost raději přešel, přestože měl právo je z autobusu vyhodit. K žádné potyčce nedošlo.

Podle informací od nejmenovaného řidiče jsou největší problémy s lidmi, kteří v autobusech pohazují papírky, drobky a lidi popíjející alkohol také nejsou žádnou výjimkou.