ČtiDoma.cz vyhlašuje soutěž o nejkrásnější hasičskou zbrojnici

Hasičská zbrojnice v Pikovicích
 

Zboží v hodnotě 8000,- Kč od Požární techniky Komet získá sbor hlasováním čtenářů. Dobrovolní hasiči ze středu Čech mohou do soutěže zaslat fotografii své zbrojnice. Ceny získají také tři čtenáři za originální zdůvodnění svého hlasu.

Počínaje dneškem 23. března do 12 hodin 4. dubna 2016 mohou sbory dobrovolných hasičů přihlašovat fotografii požární zbrojnice do soutěže. Poté všechny fotografie zveřejníme ve fotogalerii a čtenáři budou hlasovat o nejkrásnější zbrojnici. Fotografie, které dojdou po uzávěrce, budou do soutěže dodatečně zařazeny, ale ztratí část času pro hlasování. Ukončení hlasování je 20. 4. 2016 hod do 18:00. Vyhlášení vítězů proběhne 21. 4. 2016.

Hlasujte pro nejkrásnější hasičskou zbrojnici ze středu Čech

Sbory dobrovolných hasičů zasílají fotografii hasičské zbrojnice na info@ctidoma.cz

Pravidla soutěže najdete v příloze článku 

Cena pro čtenáře

 

Výherci soutěže

Hlavním výhercem stává sbor dobrovolných hasičů, který získá nejvíce hlasů. Vítězný sbor dostane možnost výběru zboží od firmy Požární technika Komet do výše 8 000,- Kč. Dále vyhrají tři čtenáři, kteří budou ohodnoceni za nejzajímavější zdůvodnění hlasování a originální zprávu o vybrané hasičské zbrojnici. Každý z nich dostane přenosný hasicí přístroj a tašku dárkových předmětů od firmy Požární technika Komet.  

 

Sponzor soutěže

Firma Požární technika KOMET byla založena 31.12.1991. Předmětem činnosti firmy je výroba a celkové opravy požárních vozidel, účelových nástaveb, podvozkových částí a motorů. Firma KOMET provádí vestavby do osobních a dodávkových požárních vozidel dle požadavků zákazníka. Od roku 1998 podniká firma ve vlastním, nově postaveném objektu, na adrese Petra Bezruče 1031, 289 11 Pečky. Firma Požární technika KOMET s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009.

Klíčová slova: