V Netvořicích přistálo UFO, místní jsou v šoku!

Létající talíř přistál nad městysem Netvořice
 

V blízkosti městyse na Benešovsku dnes místní obyvatelé upozornili na přistání mimozemského tělesa. Našim reportérům se neobvyklý úkaz podařilo vyfotografovat.

"V šest hodin ráno jsem jel na kole do práce a za městem mě udeřil do nosu podivný zápach, slyšel jsem hukot a nakonec jsem uviděl přistávat létající talíř. Byl to šok. Kolem bučely vyděšené krávy. Rychle jsem jel oznámit věc na úřad," popisuje Jiří Novák, který byl zřejmě prvním svědkem neobvyklého úkazu.

Byli jsme u toho! 

Reportérka Kateřina Pavlíčková s místostarostkou Ivanou Fulínovou

Redakce Čtidoma.cz se ihned vypravila na místo, aby zjistila další podrobnosti. Skutečně se nám podařilo na okraji městysu Netvořice najít mezi hospodářskými budovami mimozemský objekt. "Občané jsou velice znepokojeni. Do odvolání byla zrušena školní docházka, děti by měly zůstávat v bezpečí domova. Je třeba si hlídat také domácí zvířata a pro jistotu se nepřibližovat k neznámému objetu," řekla místostarostka Netvořic Ivana Fulínová.

Svolán krizový štáb

Středočeský hejtman Miloš Petera svolal na dvanáctou hodinu zasedání krizového štábu, jehož je předsedou. "V tuto chvíli nemůžeme nic předjímat. Situace je to neobvyklá, ale žádám občany, aby zachovali klid. Pokud se pokusí mimozemšťané navázat kontakt, doporučujeme na ně neútočit, ale také aktivně nevstupovat do jejich blízkosti," sdělil Miloš Petera.

Létající talíř se vyznačuje silným zápachem a hučením
Upozornění: Dnes je Apríl, což může mít vliv na serioznost informací 
Klíčová slova: