Dobré pivo, obsluha, jídlo. Senohrabská nádražka je na jedničku

Interiér
Zobrazit fotogalerii (6)
 

V Senohrabech dokázali, že nádražní restaurace ještě nevymřely. Výborná hospůdka s dobrým pivem i jídlem láká na relativně příznivé ceny. Přeci jen ale má své mouchy.

S kolegou Jardou Sládkem vcházíme do senohrabské nádražky. Překvapuje mne její vzhled. Nečekala jsme, že interiér bude vypadat tak dobře. V místnosti jsou těžké dřevěné stoly a židle. Obsluha je u nás dříve, než se stačíme posadit. Objednáváme si pivo a přemítáme nad historií Senohrab, kdy se zde v době První republiky scházely hvězdy stříbrného plátna. 

Máte tipy na nádražku? zelenkova@ctidoma.cz,      tel: 778751082

 

Výborná obsluha

Jsme tady relativně brzy. Hospůdka je asi z polovina zaplněná. Na čepu mají Gambrinus  a Kozla, objednáváme tedy Kozla. Slečna nám jej nese v cuku letu. Ptáme se, jestli si můžeme dát nabít telefon. Barmanka ho vezme a říká, že určitě, a že ani nepotřebujeme nabíječku, za barem má vlastní.

 

Zase ty automaty

Malé pivo pořídíte za 18, velké za 26 korun, jídlo potom kolem stokoruny. Je postaráno i o zábavu. Na zdi visí jukebox a v rohu stojí šipky. Nechybí ani hrací automat, což mě opět rozhořčilo. Horší je i odvětrávání. V restauraci se kouří, navíc je v lokále poměrně dost cítit kuchyně.

 

Čisté toalety

Toalety hodnotím kladně, evidentně po rekonstrukci. Musím říct nejlepší toalety, které jsem na svých cestách potkala. Stejně tak je v pořádku čistota celého prostoru. Ať jde o podlahu, nebo stoly.

 

Hodnotíme...

Hodnotit budu vysoko. Výborný prostor, příjemná, rychlá obsluha, dobré pivo, čistota i toalety v pořádku. Doporučila bych zlepšit odvětrávání a odstranit výherní automat. Dávám devět bodu z deseti.

             9 z 10