Nemocná a zmatená seniorka odešla z domova. V noci ji našli. U koho?

Ztracená Anna Šťastná
 

Policisté od dnešního dne pátrají po dvaaosmdesátileté Anně Šťastné z Jenštejna. Celou situaci komplikuje zdravotní stav ženy, která trpí demencí, bere léky a kulhá na levou nohu. Zřejmě se zmateně a dezorientovaně pohybuje Prahou a jejím okolí. Neviděli jste ji?

Aktualizace - Nemocnou ženu našli policisté včera v noci se svou rodinou v místě svého bývalého bydliště v Praze 8. Žena byla vyčerpaná, ale v pořádku.

Těžce nemocná dvaaosmdesátiletá žena včera sama odešla z domova důchodců v Jenštejně a od té doby není k nalezení. Naposledy ji lidé viděli, když vystupovala na autobusové zastávce v Praze 9 - Vinoři u hřbitova chvilku po poledni. Nemocná žena má středně těžkou demenci, bere léky a kulhá na levou nohu.

Popis ženy:
Vysoká 165 až 197 cm, hubená postava, středně dlouhé šedé vlasy a modré oči. Oblečená byla do tmavomodrých riflí, béžového kabátku, pod kterým měla černý svetr a pruhovaný rolák.

Kriminalisté se domnívají, že by mohla cestovat městskou hromadnou dopravou po Praze a být dezorientovaná. Jestliže jste ženu viděli, kontaktujte linku 158.

 

Lidí, které někdo pohřešuje, je ročně několik set. Někteří se najdou, jiní se pohřešují třeba i dvacet let. Roky se pohřešují. Najdou se?