Policie hledá tohoto muže! Pozor hlavně v Černošicích

Poznáváte ho?
 

Zatím neúspěšná je policie pří pátrání po muži, který v Černošicích ukradl poškozenému muži bezkontaktní kartu a následně s ní na několika místech platil. Díky kamerovému systému sice zná jeho vzhled, zlodějova totožnost se však zatím identifikovat nepodařila.

Vyšetřovatelé zatím ani netuší, jak se a kde se muži podařilo kartu odcizit. Policisté věří, že by některý z občan Černošic, ale samozřejmě i z jiných obcí, mohl dotyčného poznat a významně tak pomoci při pátrání.

Což by policii výrazně usnadnilo pátrání. "Je takový předpoklad. Mohly by tak být provedeny další úkony trestního řízení, které by mohly vést k objasnění případu," uvedla Jana Dětská z Krajského ředitelství policie Středočeského kraje. V případě jakékoli informace veřejnost prosí o kontaktování na lince 158.

Škoda, která při krádeži vznikla, je sice "jen" 1888 korun. Dá se však důvodně předpokládat, že pachatel by mohl svůj čin zopakovt, tentokrát třeba s daleko větší újmou na majetku. Není to však jediný pachatel, u kterého bude možná klíčová pomoc "z venku". Stejnou prosbu policisté mají i u případu krádeže milionu