Chcete se bavit? Stavte se v Kralupech

Stavíte se v Kralupech
 

Kralupy zvou na Dny Kralup, ty potrvají od 1. do 5. června. Každoroční akce slibuje desítky akcí pro všechny věkové kategorie!

Slavnostní zahájení startuje 1. června 2016 v  pět hodin. Stavte se na něj do turistického infocentra u Masarykova mostu. A co bude dál? Bohatý program! Ten začne vystoupením souboru „Hvězdičky“ ze ZŠ Komenského a chybět nebude ani příspěvek pěveckého sboru Markéty Wagnerové. Dále se vám představí zpěváci Kralupského talentu a ZUŠ Kralupy, volně bude pokrčovat šestnáctičlenný Big Band Kralupy.  

Nebude chybět ani komorní orchestr Dvořákova kraje, ten představí Hudbu k ohňostroji. V letošním roce tento orchestr slaví velké výročí - 40 let od svého založení.


Následně se od čtvrtečního rána rozběhne kolotoč kulturních, sportovních i společenských akcí, každý by si tak měl přijít na své. „Po dobu oslav bude v Kralupech po roce opět živo. Místní obyvatelé i návštěvníci si Dny Kralup dosti oblíbili a považují je za své. Těší mě, když vidím spokojené lidi, kteří se dokáží bavit třeba i do pozdních večerních hodin,“ uvedla Lenka Císlerová, jedna ze spoluorganizátorek Dnů Kralup. „I v letošním roce čeká na návštěvníky velmi pestrá nabídka akcí. Doporučuji, aby pozorně sledovali harmonogram. Naleznou na něm přesný časový rozpis se základními charakteristikami té či oné akce. V průběhu oslav se také budeme snažit co nejlépe informovat prostřednictvím Facebooku ,“ upřesnila Císlerová.

Klíčová slova: