Počasí – konečně si odpočineme od bouřek

Můžeme se těšit na hezké počasí
 

Jak to bude vypadat nadcházející týden s počasím? Meteorologové nehlásí žádné výstrahy před nebezpečnými jevy, jako jsou přívalové deště nebo bouřky, naopak slibují hezké počasí a příjemné teploty.

Celý týden se má rtuť teploměru držet u dvaceti stupňů Celsia, počasí naprosto vybízí k lenošení třeba někde u vody. Mírně se to má zkazit až o víkendu. To se obloha zatáhne a dorazí přeháňky, teploty ale zůstanou u příjemných dvaceti.

          I déšť si můžete užívat "na dešti". Sedět na terase a nezmoknout?

Nový týden nás přivítá polojasnou oblohou, ráno s ojedinělými mlhami. Na západě se mohou objevit přeháňky. Teploty se budou pohybovat mezi 20 až 24 stupni. Až do čtvrtka to bude jako přes kopírák, teploty se vyšplhají až k šestadvaceti a obloha zůstane skoro jasná až polojasná. Ve čtvrtek může zabouřit.

Od pátku do neděle si sluníčka moc neužijeme, bude oblačno, místy přeháňky nebo občasný déšť. Rtuť teploměru ukáže mezi 19 až 24 stupni Celsia. Český hydrometeorologický ústav zatím nehlásí žádné nebezpečné jevy ani bouřky. Vypadá to tak na poklidný týden, ve kterém by nás počasí nemělo zlobit.