Černošice čeká dopravní omezení, lidé se nedostanou domů

Oprava ulice Boženy Němcové na Vráži v Černošicích
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Ulici Boženy Němcové v Černošicích čeká rekonstrukce. Kvůli stavebním pracím nebudou moci místní do ulice zajet, a to ani v případě, že mají na pozemku vlastní garáž.

Oprava ulice bude probíhat v rámci programu "Rekonstrukce místních komunikací v Černošicích – IV. etapa". Začne už tuto středu, tedy 8. června, a trvat může až do 3. srpna. Po celou dobu tak budou obyvatelé, kteří v inkriminované ulici bydlí, tak trochu odříznuti od světa. Lépe řečeno se se svými vozy nedostanou domů.

Parkovat budou muset v některé z přilehlých ulic. "Po dobu výstavby nebude v ulici možné parkovat ani nebude umožněn příjezd do garáží. Občané si musí najít jiné místo," potvrzuje Martin Navrátil, který má na starosti investiční akce města. Zároveň doporučuje parkovat kdekoli poblíž, ale pouze v jednom směru tak, aby se neprůjezdnou nestala i další silnice. 

Tomuto muži bylo asi jedno, kde zrovna parkuje. Měl v krvi přes dvě promile

Jenže vyprávějte to někomu, kdo chce být večer co nejdřív doma. Zaparkuje tedy tam, kde to má nejblíž. Těžko předpokládat, že bude skoro dva měsíce běhat několik stovek metrů. Kdyby šlo o několik dní, tak možná. Každopádně tohle bude hodně zajímavé. Černošice možná čeká boj o parkovací místa. Řešením by možná byly rezidenční parkovací zóny tak, jak o tom uvažovali v Řevnicích. I když v tomto případě by to spíš ještě zvětšilo chaos.