Dny Kralup měly historicky nejvyšší návštěvnost

Byli jste na oslavách?
 

Na oslavu Kralup přišlo diváků. Jediné, co přineslo zklamání, byl plavecký závod, ten organizátoři kvůli nízké teplotě vody museli zrušit.  

Na Kralupské dny dorazilo opravdu hodně návštěvníků, přesné počty sice známy nejsou, ale mělo jich být kolem 2 500 tisíc. Historicky se jednalo o nejvyšší účast, kterou oslavy zaznamenaly. V rámci těchto Dnů Kralup se měl odehrát i plavecký závod, k tomu bohužel ale nedošlo, byla zima!

„V době hudebního festiválku se v centru města sešlo odhadem 2 500 lidí. Můžeme konstatovat, že zájem diváků byl tentokráte opravdu rekordní, což nás těší, ale zároveň zavazuje i pro příští rok. Určitou vypovídací hodnotu mají i čísla s ohledem na návštěvnost webu města, nemluvě také o facebookové stránce, kterou si Kralupští už v minulosti velmi oblíbili. Proto jsme návštěvníky prostřednictvím Facebooku pravidelně informovali o aktuálním dění, což lidé kvitovali s velkým povděkem,“ říká tiskový mluvčí města Kralupy Aleš Levý.

O tom, že Dny Kralup budou, jsme informovali. Chcete se bavit? Stavte se v Kralupech

Kdy se uskuteční plavecký závod – Kralupský kilometr, je zatím ve hvězdách, město chce ale včas informovat. „Co se týče plaveckého závodu, tak nyní ještě není znám náhradní termín konání. Vše je ve stadiu domlouvání,“ dodává Levý. Na Kralupský kilometr se přihlásilo historicky nejvíce plavců – dvacet šest. Organizátoři ho museli zrušit, v době, kdy se měl konat, naměřili teplotu vody pouhých 11 stupňů Celsia. 

Klíčová slova: