Auto omotal kolem stromu, letěl pro něj vrtulník

Záchranáři bojovali o jeho život
 

Ošklivá nehoda se stala dnes odpoledne na Kladensku mezi obcemi Kvílice a Třebíz. Devatenáctiletý mladík zde auto doslova omotal kolem stromu takovým způsobem, že by to nezvládl snad ani David Coperfield. ​

Důvodem strašidelně vyhlížející nehody byla pravděpodobně velká rychlost. Vůz vyjel v zatáčce do prostisměru, následně pak opustil silnici a naboural do stromu. Na místo se postupně sjely jednotky záchranářů i policistů z Kladna a Slaného. 

Nejdříve byli na místě policisté z kladenské dopravky z hlídky dohledu. V té době už byl řidič vyproštěn z vozidla, jeho mnohačetná zranění však byla velmi vážná. Na pomoc tak musel přiletět vrtulník a řidič bylpo prvním ošetření letecky transportován do jedné z pražských nemocnic.  

Hlavní aktér dnešní nehody bude mít možná štěstí. To bohužel neměl tento muž. Zemřel před příletem vrtulníku.

Kvůli rozsahu a závažnosti nehody byl provoz na silnici na více než hodinu zastaven. Policisté dopravu odkláněli na vedlejší komunikace. Muž je v kritickém stavu a následující hodiny rozhodnou, jestli lékaři boj o jeho život vyhrají. Přitom statistika úmrtí na silnicích je za květen celkem hrozivá. Škoda, že se někteří z nás stále nepoučili.