Brutální napadení servírky! Odmítla lupičům vydat hotovost

 

Snad všechny poučky a rady jasně říkají, že když vás někdo přepadne, není dobré si hrát na hrdiny. Lepší přijít o peníze, než skončit s rozbitým obličejem, v tom lepším případě. Sevírka restaurace v Kladně Dubí se tím bohužel neřídila a ošklivě na to doplatila. 

Když do podniku v ulici na Velmetce vstoupily tři osoby, hned na nich bylo něco podezřelého. O co jim jde, vyšlo najevo hned za několik desítek vteřin. Dvě ženy a jeden muž ve věku osmatřicet, třicet a čtyřiadvacet let požadovali po obsluze vydání finanční hotovosti. 

Pro ženy a dívky jsou vhodné obranné spreje v provedení psacího pera, zapalovače nebo rtěnky, což nebudí pozornost útočníka. Pak záleží na situaci a nejvhodnějším okamžiku použití přístroje.

Servírka však jejich požadavek odmítla a to nejspíš neměla dělat. "Třicetiletou ženu trojlístek fzicky napadl a z barového pultu povedený trojlístek následně odcizil kasírtašku s více jak třiceti tisíci korunami," potvrdila za kladenskou policii Michaela Nováková. Napadená měla štěstí v neštěstí, že se lumpové nejspíš nechtěli déle zdržovat a stačily jim peníze. Přesto si za svou odvahu "vysloužila" podlitiny a modřiny. 

Zloději se však ze svého lupu moc dlouho neradovali. Krátce po incidentu byli kladenskými policisty zadrženi. Pro zvlášť závažný zločin loupeže spáchaný formou spolupachatelství jim hrozí trest až na deset let ve vězení. Podobná brutální napadení bohužel nejsou výjimkou. V polovině května si násilník vyhlédl dokonce těhotnou ženu! V Brandýse nad Labem zase "úřadoval" opilý cizinec, který kopal dvě ženy