Kam si v kraji zajet pro nejlevnější benzin a naftu?

Jak to vypadá s cenami benzinu a nafty v kraji?
 

Ceny benzinu se pomalu zvyšují, nejlevněji natankujete u Kutné Hory, nejvíce zaplatíte u Benešova. Podívejte se na ceny pohonných hmot na hlavních tazích.

U které čerpací stanice tankujete? Porovnáváte si pravidelně ceny pohonných hmot? My jsme pro vás vybrali ty nejlevnější i nejdražší z našeho kraje a k tomu ceny benzinu i nafty na hlavních tazích středu Čech.

Tankování v Církvici se vyplatí

Tento týden zaplatíte za litr benzinu nejméně u ONO v Církvicích u Kutné Hory, a to 28,50 Kč. V závěsu se drží EuroOil v Berouně, který nabízí benzin za 28,80 Kč. Deset haléřů si připlatíte u Benziny v Liběchově u Mělníka.

ONO v Církvici nabízí i nejvýhodnější naftu, aktuální cena jednoho litru je 26,50 Kč. Za 26,80 Kč prodává diesel čerpací stanice Pap Oil v Kosmonosech. Stále ještě výhodnou cenu nabízí Čechotrans u Hostivic, cena se drží na 26,90 Kč.

Nejdražší benzin i naftu prodávají u Benešova

Nejdražší pohonné hmoty prodává Agip v Ostředku u Benešova, aktuální cenu benzinu má 33,90 Kč a litr benzinu si v Ostředku natankujete za rekordních 33,40 Kč.

V porovnání s minulým týdnem jdou ceny nahoru, podívejte se o kolik.
Hlavní tahy si drží podobné ceny

Jak jsou na tom hlavní tahy?

U dálnice D1 u Pap Oil u Průhonic ve směru na Brno nabízí benzin za 29,80 Kč, cena nafty se ustálila na 27,90 Kč.

Eldostav s.r.o. na D4 udává cenu benzinu 28,90 Kč a naftu stejně jako na D1, a to za 27,90 Kč.

Na tahu na Beroun prodává Benzina u Rudné litr naturalu za 29,90 Kč a litr dieselu za 28,50 Kč.

U Robin Oil u Brandýsu nad Labem tankujete za průměrné ceny, benzin koupíte za 29,90 Kč, naftu za 27,80 Kč.

I Pap Oil v Poříčanech se drží na podobných cenách jako jeho konkurenti, natural prodává za 29,90 Kč a diesel si dojeďte natankovat za 27,90 Kč.

Cena LPG se postupně zvyšuje

Průměrná cena LPG se tento týden pohybuje na dvanácti korunách, nejnižší částku 10,80 Kč zaplatíte u Benziny Plus v Říčanech, rekordních 16,00 Kč po vás budou chtít u Albert CS v Čestlicích.

Ve Vokovicích havarovalo nákladní auto, přečtěte si více.