Dal si koktejl z léků, svázal si ruce i nohy a skočil do rybníka

Policie zasáhla včas
 

Těžko říct, jaké myšlenky se honily hlavou muži z Kladna, když plánoval sebevraždu. Musel být však hodně zoufalý. Podle toho to také vypadalo. Vypil vražedný koktejl z léků a alkoholu, pak si svázal ruce a nohy. To vše na břehu rybníka.  

Devětadvacetiletý muž začal tím, že vypil téměř celou lahev alkoholu. Léků spolykal tolik, že by to stačilo na denní zásobu menší lékárny. Je celkem zázrak, že si v takovém stavu ještě zvládl zavázat ruce i nohy. Poslední část svého plánu, tedy ukončit svůj život v rybníku, muž naštěstí naplnit nedokázal. Místo utopení zavolal na policejní linku 158. "Policisté obvodního oddělení Kladno Kročehlavy přijali oznámení a okamžitě vyjeli pátrat po muži. Ten byl nalezen nedaleko dřevěného altánu poblíž místního rybníka v lese," potvrdila policejní mluvčí Jana Šteinerová. 

Smrt utopením je jedna z nejhorších. Nejen pro lidi, ale samozřejmě i pro zvířata.

Kolabují plíce, praskají krvinky a odumírají mozkové buňky. Tak vypadá smrt utopením. Díky reflexu se snažíte nadechnou i pod vodou. Samozřejmě marně.

 

Co bylo příčinou jeho chování, je zatím ve hvězdách. Možná i v hlavě muže, který chtěl sebevraždu spáchat. I když kdo ví, jestli si po smrtícím koktejlu léků a alkoholu vůbec něco pamatuje. V každém případě byl předán do péče lékařů a snad už nic podobného nezopakuje. Policie si zaslouží uznání za rychlost, se kterou na místo dorazila. Pokud byste i vy chtěli ke sboru, máte šanci.