Dobré pivo a zábava, v Měšicích to žije

Měšický zámek
Zobrazit fotogalerii (13)
 

Chcete na pivní festival a nevíte kam? Zkuste Měšice! Celá akce proběhne v sobotu 23. července od 11 hodin, na co se můžete těšit?

Tak to tu ještě nebylo. V Měšicích proběhne historicky první pivní festival. Kdy? V sobotu 23. července, těšit se můžete na spoustu piva, jídla a zábavy. Zkrátka nepřijdou ani děti nebo senioři. Pro každého je připraven bohatý doprovodný program. “Jedná se o první akci, ve které bychom rádi pokračovali. Máme v plánu rozvíjet kulturní dění v obci a již nyní pracujeme na dalších akcích, na které se mohou nejen občané Měšic, ale i občané z okolních obcí těšit,” říká místostarosta Jan Richter.

Pivní výběr: Počernický pivovar, Břevnovský klášter, pivovar Březňák, Pivovar Běleč na Orlicí, Biskupský pivovar, Pivovar Kozel, Únětický pivovar aj. Dále pro vás bude připraveno několik stánků s občerstvením – klobásy, steaky, párky v rohlíku, cukrová vata, bramborové spirály, langoše, koláče, záviny, buchty, ledová tříšť či třeba výběrová pražená káva.

Měšice jsou tak trochu místem, na které všichni zapomněli, přitom tady najdete plno zajímavých věcí. A jako většina obcí, i ony mají své problémy. Problém je například s výstavbou kruhového objezdu, opravou mostu nebo nekonečnými kolonami. Most se nakonec rekonstruovat bude.

Co čeká na děti?

Určitě s sebou vezměte děti, bude pro ně připraveno hodně zábavy. Čekají na ně atrakce, jako je aquazorbing, skákací hrad, trampolíny anebo třeba dětská dílnička, odkud si děti mohou odnést krásné výrobky, které si vlastnoručně vyrobí.

“Na akci se velice těším, na své si přijdou všichni od dětí po seniory. Pro děti zde bude mnoho atrakcí, jídla, pro dospělé samozřejmě několik druhů piva, včetně občerstvení a mysleli jsme i na ty nejstarší, kteří zajisté uvítají zpříjemnění ve formě živé hudby - cimbálovky. Doufám, že nám bude přát i počasí,” dodává Richter.