Nikola je na útěku po dvanácté! Prý může být na pouti

Přidala se Nikola k pouti?
 

Mladé slečně Nikole se zpět do výchovného ústavu evidentně nechce. Už jedenáckrát utekla, ale pokaždé se zase našla. Teď je na útěku už od 11. března a policie po ní stále pátrá. Na počátku července se ozvala matce, že je v pořádku. Neviděli jste ji? 

Policie po Nikole S. pátrá už od 11. března, kdy se nevrátila z vycházky zpět do výchovného ústavu na Praze 2. Utekla jako patnáctiletá, teď už je jí 16 let. Nikola utekla z ústavu celkem jedenáckrát, její poslední útěk ale trvá skoro 5 měsíců. Policie nemá žádné stopy, které by nasvědčovaly, kde dívka je.

 

Na útěku je skoro 5 měsíců. Pomozte ji najít

Naposledy o sobě dala dívka vědět teď na počátku července. Ozvala se prostřednictvím Facebooku své matce. Byla velmi stručná a napsala pouze, že je v pořádku. Nic dalšího o sobě nenapsala. „Dle zjištěných poznatků může bydlet u osob vlastnících pouťové atrakce, se kterými by mohla cestovat po celém území České republiky," říká k tomu Iveta Martínková z ředitelství pražské policie. 

 

Viděli jste modrookou Nikolu? Volejte 158

Dívka je velmi mladá a mohlo by se jí lehce něco stát. Protože se policii stále nedaří odhalit, kde se ukrývá, žádá o pomoc veřejnost. Nikola je vysoká 160 až 165 cm, hubené postavy, má modré oči a obarvené vlasy. Není nebezpečná. Jestliže dívku poznáváte nebo víte, kde by se mohla nacházet, zavolejte na linku 158.