Volně pobíhající pes napadl psa na vodítku. Pak se poprali i majitelé

Nejdříve se poprali psi, potom jejich páníčci!
 

Pes, který volně pobíhal, napadl jiného, uvázaného na vodítku. Majitel poškozeného psa útočníka nakopl. To se ale nelíbilo druhému páníčkovi a rozhodl se vyřídit si to s mužem stručně - ručně!  
 

"Policisté oddělení hlídkové služby vyjížděli v sobotu po osmnácté hodině do obce Malé Kyšice, kde údajně došlo k napadení mezi dvěma muži," říká mluvčí kladenských policistů Jana Šteinerová.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že čtyřčlenná skupinka odcházela z místní restaurace se svým psem na vodítku. “Z ničeho nic k nim přiběhl cizí neuvázaný pes bez košíku a jejich psa napadl. Během tohoto incidentu přišla majitelka útočícího psa, která ho chytla a odtrhla. Padesátipětiletý majitel poškozeného psa po tomto útoku nakopl psa, který zaútočil,” pokračuje Šteinerová. Třicetiletý majitel psa útočníka pětapadesátiletého muže udeřil pěstí do obličeje - ten upadl a ještě navíc se uhodil do hlavy.

U zvířat ještě chvíli zůstaneme. Už jste slyšeli o záhadném pavoukovi? Nejjedovatější pavouk se přemnožil, útoky hrozí prakticky všude

"Vzhledem k malátnosti a dezorientovanosti byla na místo přivolána rychlá záchranná služba a muž byl převezen k ošetření," dodává Šteinerová. V současné době je případ prošetřován jako přestupek proti občanskému soužití.

Klíčová slova:
pes