Kam pro nejlevnější benzin a jaké stanici se raději vyhnout?

Chcete ušetřit?
 

V dnešní době se hodí ušetřit každou korunu. Proto vám opět přinášíme další přehled nejen těch nejlevnějších čerpacích stanic, ale dozvíte se také, kde natankujete vůbec nejdražší benzin. Dobrá zpráva je, že ceny pohonných hmot za poslední týden znovu klesly. 

Nejlevnější natural 95 pořídíte hned na čtyřech místech kraje. V Církvicích kousek od Kutné Hory na čerpací stanici ONO zaplatíte jen 26,90 korun za litr, stejně jako na dalších pobočkách této značky v Sukoradech, Kolajích u Nymburka a Krupé u Rakovníka. O nejméně peněz přijdete na stejném místě za naftu, konkrétně o 24,90 za litr. 

Když chytne technický benzin, škody jsou většinou do milionů.

Levný benzin najdete také přímo ve městě Mělník. Stanice Topexo nabízi natural 95 za 27,50 korun, Benzina na Pražské ulici za 27,80 korun. Přijatelnou cenu dává i Pap Oil v Neratovicích, a to 27,90 za litr naturalu 95.

Pokud do svého čtyřkolového miláčka potřebujete naftu, doporučujeme kromě výše uvedených stanic s levným benzinem ještě například Dymokury u Nymburka, kde zaplatíte 25,99 korun za litr.

Dejte si pozor na podvodníky na dálnicích. Co nabízejí za peníze na benzin?

Naopak nejvíce peněz z vás vycucnou benzinky u Benešova. Ve Všechlapech na stanici Shell si připravte 33,40 korun za litr, ve Vranově u ÖMV 32,90. Na stejných místech je také nejdražší nafta. Cenově výhodné není ani Záluží u Berouna (31,90 za litr).