Čelákovice čeká významné dopravní omezení. V průběhu oprav nezaparkujete

Palackého ulici čekají opravy
 

Nejvytíženejší ulici v Čelákovicích čeká další etapa rekonstrukce. V průběhu oprav čekají na řidiče dopravní omezení a zákaz parkování. Připravená je objízdná trasa.

Palackého ulice patří mezi nejvytíženější ulice v Čelákovicích, bohužel i stav vozovky tomu odpovídá. Město se rozhodlo povrch komunikace přes léto opravit, první etapa proběhla již na začátku prázdnin, kdy se opravy dočkal úsek Rumunská – Svatopluka Čecha. V srpnu proběhne druhá etapa od ulice Svatopluka Čecha až do Masarykovy ulice. Oprava povrchu je v plánu ve dnech 22. až 29. srpna.

Na obyvatele čekají dopravní omezení

S opravami půjdou ruku v ruce i významná dopravní omezení, která se dotknou zejména majitelů a uživatelů domů v této ulici. Je nutné, aby v průběhu opravy svá auta v ulici neparkovali. Obyvatele ulice bude město o plánovaných omezeních včas informovat dopisem. 

V lokalitě pod nádražím v ulicích Havlíčkova, Jiráskova, Vašátkova a Petra Jilemnického je pro náhradní dopravu připravené značení tak, aby se pro vozidla zachovala bezproblémová jízda.

Na vozovku čeká zcela nový povrch

Stávající povrch bude obroušen na podkladní vrstvy, ty budou vyrovnány, nově budou usazeny poklopy kanalizace a vodovodu. Vozovka bude napenetrována emulzí a na závěr bude položena nová obrusná vrstva asfaltobetonu.