V Černošicích napadli průvodčího

Na místě se začaly tvořit kolony
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Na první pohled hrozivý incident. Vlaková doprava musela být zastavena na půl hodiny. Černí pasažéři měli napadnout průvodčího!
 

Po osmé hodině ranní vyjely policejní hlídky k incidentu, který se odehrál na černošické vlakové zastávce. Černí pasažéři si tady podali průvodčího. Ten ze strkanice vyvázl bez zranění. “Okolo osmé hodiny jsme přijali oznámení z vlakové zastávky Černošice. Ve vlaku měli být černí pasažéři, průvodčí to s nimi řešil a oni ho měli napadnout. Ke zranění průvodčího nedošlo, s největší pravděpodobností se bude jednat o přestupek proti občanskému soužití. Závory spadly přibližně na 20 až 30 minut,” říká policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Podle očitých svědků celá situace vypadala hrozivě, na místě se začaly tvořit kolony, přijeli policisté i záchranka. “Přišla jsem na nádraží, nic se nehýbalo, vlak stál na nástupišti a byl poloprázdný. Závory byly dole a auta stála až do druhé zatáčky. Od pána, který zde postával, jsem se dozvěděla, že měli zmlátit průvodčího, na místě byla policie i záchranka,” říká Radka Šerclová. Z potyčky tedy průvodčí vyvázl bez zranění. Provoz byl obnoven po 30 minutách.

Klíčová slova: