Obyčejný "ťukanec" skončil kolapsem spolujezdkyně a bojem o její život

 

Nejprve to vypadalo jako banální nehoda. Když do sebe v Měšicích u Prahy ťukla tři auta, zdálo se to jako běžný problém, který se brzy vyřeší. Místo toho se však odehrálo drama jako vystřižené z nejlepších hollywoodských trháků. 

Takové nehody se stávají prakticky denně. Jedno auto náhle zastaví, do něj pak nabourá další a když je to velká smůla, řetězové karamboly pokračují. Tentokrát sice šlo "jen" o tři vozy, přesto šlo o výjimečnou událost. Nikdo sice nebyl přímo zraněn, přesto se museli záchranáři hodně snažit, aby jedné z žen zachránili život. 

Tehov není dobrým místem pro kamiony. Během pár dní se tam staly hned dvě nehody.

A vlastně nejen záchranáři. Když spolujezdkyně viníka nehody vystoupila z auta, z ničeho nic zkolabovala a upadla do bezvědomí. "Vypadalo to opravdu strašidelně. Nikdo to nečekal, to je jasné," popsali událost svědci. 

V Mukařově se čelně srazil autobus s osobákem. Jak na tom byli cestující?

Naštěstí na místo velmi rychle dorazila prvosledová hlídka policie, která okamžitě začala s resucitací. Pokračovali až do té doby, než si postiženou vzali do péče lékaři profesionálové. "Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby nezareagovali tak rychle. Možná se mohla stát opravdová tragédie, nebyl to hezký pohled."

Ani během srazu tunningových krasavců není o karamboly nouze.

Záchranáři nakonec ženu dostali do stabilizovaného stavu a odvezli ji do střešovické nemocnice. Jak se později ukázalo, viník nehody měl na vozidle prošlou technickou kontrolu, čemuž odpovídal i stav jeho stroje. Může si gratulovat, že žena bouračku přežila.