Zanechal dopis na rozloučenou. Pak zmizel

Antonín by mohl být nebezpečný sám sobě
 

Teprve od 17. srpna policisté pátrají po osmapadesátiletém Antonínovi. Krátce poté, co se rozešel s přítelkyní, zanechal dopis na rozloučenou a zmizel. Mohl by se zdržovat v Berouně a okolí. Pátrání po něm je urgentní, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho?

Berounští policisté intenzivně pátrají po Antonínovi. Mohla by nastat velmi tragická situace v případě, že by se nenašel, zanechal totiž dopis na rozloučenou. Jeho blízcí ale pořád doufají, že se mu nic nestalo. Antonínovi je 58 let a jeho zmizení oznámil 17. srpna jeho kamarád. Ten ho naposledy viděl 15. srpna. 

Antonín se zdržoval na ubytovně v Králově Dvoře a pracoval ve firmě v Hořovicích. Od pondělka 15. srpna ho ale nikdo ze známých ani spolupracovníků neviděl. Jeho mobilní telefon je od pondělka nedostupný. Naposledy se podařilo určit místo jeho pohybu na území města Beroun, taktéž v pondělí.

 

V rámci pátrání se přišlo na to, že se krátce před zmizením rozešel Antonín se svou přítelkyní, což se velmi negativně odrazilo na jeho psychickém stavu. Také byl nalezen dopis na rozloučenou, ze kterého je zřejmé, že plánuje skončit se životem. Blízcí stále doufají, že se mu to nepodařilo, nicméně je velmi pravděpodobné, že by se mohl pokusit o sebevraždu.

 

Antonín je vysoký 175 až 185 cm, má střední postavu, hnědočerné až šedivé vlasy, šedou barvu očí a bývá oholen. Pomozte s jeho vypátráním: Pokud jste ho někde viděli, zůstaňte s mužem v kontaktu a informujte policii. Je žádoucí, aby muži byla co nejdříve poskytnuta psychiatrická péče.