Benešov: Pět mužů zaútočilo na jednoho. Napadli ho u dětského hřiště

Sociální fobie je úzkostná porucha, která může nabýt obrovských rozměrů
 

Na konci letošního července si pět mužů trouflo na jednoho. Fyzicky ho napadli a poté okradli. Policisté hledají svědkyni přepadení, která stála opodál a vše sledovala. Muži poskytla pomoc, ale pak odešla. 

Tohle by se nelíbilo nikomu. Muže na konci července fyzicky napadla a okradla skupina mužů blíže nezjištěné totožnosti. Třicetiletý muž se v pondělí 25. července kolem půl čtvrté ráno pohyboval mezi ulicemi Nová pražská a Jana Švemy v Benešově. To je blízko dětského hřiště. Právě tady došlo k napadení. Skupina pěti mužů neznámé totožnosti ho fyzicky napadla, takže muž utrpěl zranění. Následně ho okradli, sebrali mu mobil a šperky.

 

Podle policistů měla celé napadení sledovat žena, která stála opodál. Nejprve na útočníky pokřikovala a posléze zraněnému muži poskytla pomoc. Než ale dorazila policie, žena odtud odešla. Policisté však nevylučují ani další svědky.

 

Hledá se svědkyně

Policisté se obrací na veřejnost, protože si nevědí rady. Zejména svědkyně, tedy zmiňovaná žena, by mohla pomoci s tímto případem. Svědci se mohou hlásit přímo na telefonních číslech 974 871 516, 776 076 179 nebo prostřednictvím linky 158. Kriminalisté předpokládají, že výpovědi dalších svědků pomohou objasnit důležité okolnosti tohoto incidentu.