Mistrovství hasičů v Mladé Boleslavi omezí dopravu

Mistrovství hasičů omezí dopravu v Mladé Boleslavi
 

Osmé mistrovství Hasičského záchranného sboru České republiky, které se bude konat v Mladé Boleslavi, významně omezí provoz v několika ulicích. Objížďkám se nevyhne ani městská autobusová doprava.

Mladá Boleslav bude od 14. do 15. září hostit už osmé mistrovství Hasičského záchranného sboru České republiky ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.

Na obyvatele Boleslavi čekají v souvislosti s pořádáním mistrovství potíže v podobě uzavírek. Ve čtvrtek 15. září úplná uzavírka provozu, a to včetně přilehlých parkovišť náměstí Republiky, v úseku od Laurinovy ulice k třídě T. G. Masaryka. Dopravní omezení přijdou na zmiňované ulice již v úterý 14. září. Hlavní silnice by měla být s opatrností průjezdná v obou směrech.

Omezení se nevyhnou ani autobusové linky. V průběhu mistrovství se uzavřou zástávky U Sportu a náměstí Republiky. Autobusy pojedou po objízdné trase ulicí Dukelská a Laurinova. Místo zastávky U Sportu bude zřízena zastávka dočasná, která bude umístěna před kulturní dům.